Najnovije vesti

DEČKU MIE BORISAVLJEVIĆ PRILAZE I MUŠKARCI: Pevačica ispričala šta im se desilo u butiku, pa i kako reaguje kad Bojanu kažu da je TOP FRAJER!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

DEČKU MIE BORISAVLJEVIĆ PRILAZE I MUŠKARCI: Pevačica ispričala šta im se desilo u butiku, pa i kako reaguje kad Bojanu kažu da je TOP FRAJER!

Stars

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nisu u braku, ali tako se ponašaju, pa svuda idu zajedno, a posebnu pažnju posvećuju ćerki Emi.

Miin izabranik prokomentarisao je da je pevačica ozbiljnija i bolja od kada je postala majka, a onda je pomenuo da joj je suknja kratka. Borisavljevićevoj to nije smetalo, jer kako kaže, uvek pita svog partnera za savet.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je otkrila i kako muškarci reaguju na Bojana, pa ispričala anegdotu iz butika.

"Njega gledaju i muškarci. Nedavno smo bili u butiku, probao je trenerka koja mu je bila mala, pa mu je čovek rekao: ja da sam na tvom mestu, ne bih se ni oblačio. Meni to imponuje, a realno je tako. Pogledajte ga", rekla je Mia.

foto: Printscreen Instagram

Oni su otkrili da im se život promenio od kada se rodila Ema, ali da kada nastupaju čuvaju je bake, kao i bebisiterka. Mia i Bojan nisu venčani, ali im to ne predstavlja nikakav problem.

"Živimo zajedno i sve radimo kao da smo u braku, ali kad neko ne zna Bojana, ja ga predstavim. Nekad kažem ovo je moj dečko, nekada ovo je muž, a nekada ovo je moj pevač. Odskoro je i moj kompozitor, ma bitno je da je moj Bojan, a titule nisu važne, kao ni papir sa zavetima", izjavila je pevačica.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...