ĐANI BIO NAJVESELIJI NA SOPSTVENOM AFTER PARTIJU: Pevač sa prijateljima slavio uspešan koncert do jutra! NISAM POPIO NIŠTA PRE NASTUPA, ALI SAM ZATO POSLE SVE NADOKNADIO!
Foto: Sonja Spasić

zadovoljan

ĐANI BIO NAJVESELIJI NA SOPSTVENOM AFTER PARTIJU: Pevač sa prijateljima slavio uspešan koncert do jutra! NISAM POPIO NIŠTA PRE NASTUPA, ALI SAM ZATO POSLE SVE NADOKNADIO!

Stars -

Radiša Trajković Đani napravio je koncert za pamćenje, a pored ludog provoda na koji su fanovi navikli kada je on u pitanju, pevač je punog srca zbog uspešno završenog nastupa, otkrio i pojedinosti koje se tiču samih priprema, ali i kako se osećao kada je video punu Arenu.

- Bio sam baš uzbuđen, a kada sam izašao na scenu i video sve one ljude, znao sam da sam uradio pravu stvar. Još sam pod utiskom, ali mi je drago jer znam da su sve karte prodate, znam da ljudi obožavaju da me slušaju i da je sa mnom uvek zagarantovan dobar provod. Jedino što me je nerviralo pre koncert jeste to što nisam smeo ni čašicu alkohola da popijem da bih sačuvao glas. To mi je najteže palo. Kada se koncert završio, otišao sam da slavim sa svojom Slađom, sinovima i prijateljima. Čim je počela žurka, odmah sam krenuo da pijem, a do kraja večeri popio sam dve gajbe piva - rekao je Đani i dodao da nikada nije sumnjao da će rasprodati sve karte za koncert.

Đani je kao pevač sa bogatim pevačkim iskustvom znao da je dorastao izazovovu kakav je Štark Arena, pa je priznao da nije jedan onih pevača koji "dele" karte samo da bi napunili prostor.

- Nijednog trenutka nisam sumnjao u sebe ni u svoj tim. Znao sam da sam dorastao izazovu, jer radim već 30 godina i nisam se nimalo brinuo. Nije mi bila ideja da napravim koncert i podelim karte samo da bude da sam napunio "Arenu", a da budem u minusu 100.000 evra. Mislim da ćemo biti na pozitivnoj nuli, a to je odlična stvar. Svi koji su mi tražili karte došli su, a to je znak da radim pravu stvar - otkrio je pevač koji je bio najveseliji na sopstvenoj žurki.

foto: Sonja Spasić

Žurka "No Đani, no parti" trajala je do ranih jutarnjih časova, a pevač je zapevao odmah i podigao sve na noge. Kako je sam izjavio, najteže mu je palo što nije "popio ni jednu" pre koncerta, da bi sačuvao grlo, ali je zato gajbom piva na svom afterpartiju sve nadoknadio.

Andreana Čekić, Đanijeva najbolja drugarica, pojavila se na proslavi posle koncerta i đuskala do zore. Mnogo Đanijevih prijatelja bilo je prisutno, a najveća pevačeva podrška, supruga Slađa i deca, nisu se odvajali od oca.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, Alo / Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja