SLAVKO BELESLIN SE OGLASIO POSLE DIVLJANJA NA PARKINGU: Ljudi, istina je da se veoma, veoma kajem! OVO MI JE ŽIVOTNA LEKCIJA!
Foto: Damir Dervišagić

bahati voditelj

SLAVKO BELESLIN SE OGLASIO POSLE DIVLJANJA NA PARKINGU: Ljudi, istina je da se veoma, veoma kajem! OVO MI JE ŽIVOTNA LEKCIJA!

Stars -

Slavko Beleslin glavni je akter incidenta koji se dogodio u noći između četvrtka i petka, u Karađorđevoj ulici u Beogradu. On je u žiži javnosti jer je nakon rasprave sa radnikom Parking servisa šakom lupio u staklo, i tom prilikom se samopovredio. Voditelj se oglasio i izvinio svima zbog nemilog događaja koji je, neočekivano, daleko odjeknuo.

Voditelj smatra da mu je ovo životna lekcija, ali mu je svakako žao zbog svega što se desilo.

- Nakon ovog incidenta sam primio možda i najveću lekciju u životu, a vas drage i dobre ljude molim da primite najiskrenije moje izvinjenje.

Beleslin nije očekivao da će napraviti skandal velikih razmera, a najveći je paradoks što je, kako je sam izjavio, zbog besmisleno malog iznosa, došlo do sukoba.

- Dragi moji, zaista nisam mislio da postoji potreba da se oglašavam zbog incidenta na parkingu, ali naslovne strane određenih novina su me naterale da kažem šta je istina - počeo je Beleslin vidno potresen.

- Istina je da sam zbog besmisleno malog iznosa koji sam obećao da ću doneti kasnije bio sprečen da napustim parking, zbog čega sam ušao u verbalni sukob sa povišenim tonom. Istina je da je čovek samo pošteno radio svoj posao i da se, na onome što će uslediti, pre svega njemu izvinjavam. Istina je da sam tokom rasprave udario o vrata na kojima je staklo, na moje ogromno iznenađenje, u tom trenutku puklo. Istina je da mi nije bilo ni na kraj pameti da tako nešto uradi ili da se tako nešto uopšte može dogoditi. Istina je da sam u tom trenutku uništio tuđu imovinu i da sam znao u tom trenutku da moram da preuzmem odgovornost - nastavio je Beleslin.

- Istina je da sam tada pušten da odem sa mesta incidenta, ali da sam se namerno vratio nakon nekoliko minuta upravo da bih sačekao policiju i priznao krivicu za materijalnu štetu. Istina je da je policija veoma ljubazno uradila svoj posao i napravila zapisnik o događaju. Istina je da ne postoji, ili bar ja ne znam za nju, bilo kakvu krivičnu prijavu. Istina je da sam se odmah ujutru, za nekoliko sati, vratio na mesto incidenta sa iskrenom željom da se izvinim zaposlenima i nadoknadim štetu. Istina je da sam tim povodom na raspolaganju zaista ljubaznim ljudima iz Parking servisa i istina je da se veoma, veoma kajem. Dakle, istina je i da nijedno ljudsko biće nije fizički povredilo drugo ljudsko biće - objasnio je Slavko koje je žeo zbog svega što se dogodilo u noći između četvrtka i petka.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track