SUPRUG UČESNICE ZG IMA GOLE FOTKE SA STANIJOM: Dušica Tričković seksi izdanjem oduševila žiri, a tek da joj vidite supruga u TOP IZDANJU! (FOTO 18+)
Foto: Printscreen YT

otkrivamo

SUPRUG UČESNICE ZG IMA GOLE FOTKE SA STANIJOM: Dušica Tričković seksi izdanjem oduševila žiri, a tek da joj vidite supruga u TOP IZDANJU! (FOTO 18+)

Stars -

Dušica Tričković jedna je od takmičarki muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Suprug Nikola ilić prati je u stopu, a pre samo nekoliko godina slikao se potpuno nag sa Stanijom Dobrojević.

Par se venčao u toku prošle godine, posle dugogodišnje emotivne veze. Nikola u svemu podržava seksepilnu Dušicu i bio joj je pratnja tokom ZG, u dosadašnjim takmičenjima, kao i u ovogodišnjem, budući da se, kao i većina učesnika, više puta prijavljivala.

A da zaista uživaju u ljubavi i romansi dokazuju i fotke sa čestih putovanja.

Ipak, na vrele scene Nikole i Dobrojevićeve nastale 2016. godine niko nije ostao ravnodušan.

Naime, Dejan Milićević radio je spot poznatoj učesnici rijalitija i starleti, a za te potrebe, u ulozi manekena našao se Ilić. On nije imao problema sa tim da svoje telo pokaže u prirodnom izdanju, bez odeće i u punom sjaju.

Obnažena Stanija i go momak pozirali su u ekstra provokativnom izdanju, a da li zbog toplote i sunca, ili nečega drugog, Stanija nije skidala osmeh sa lica.

Vrela Stanija obigravala je oko njega, a seksi scene nastale u Antaliji pokazuju koliko im je dobro bilo na poslovnom putovanju u Turskoj.

1 / 6 Foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja