PONOSNI RODITELJI ISPRATILI SVETSKI TREND: Aleksandra i Filip već obezbedili sina! Sačuvali njegove matične ćelije
Foto: Kurir

sigurnost

PONOSNI RODITELJI ISPRATILI SVETSKI TREND: Aleksandra i Filip već obezbedili sina! Sačuvali njegove matične ćelije

Stars -

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su obezbedili sina Aleksandra, i to zdravstveno, saznaje Kurir. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce i time pokazali izvesnu dozu odgovornosti.

foto: Pritnscreen/Instagram

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

- Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga rešila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti - regenerativna medicina. Uspešno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbedili jednu otvorenu mogućnost lečenja, bez obzira na uzrast - otkriva naš izvor.

Otkako su obezbedili zdravstveno bebino stanje, novopečenoj mami mnogo je lakše. Pošto o tome više ne mora da brine, sada je čekaju slatke muke oko sina.

- Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o temu. Iako Filip želi u svemu da joj pomogne, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku sa njima u kući boraviti pevačicina majka Branka Mihajlović, a redovno će ih posećivati i druge dve bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati nikakav problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg naslednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju - kaže naš izvor. Pozvali smo Aleksandru i Filipa za komentar, ali nisu se javljali na telefon do zaključenja ovog broja.

Marija Dejanović

foto: Vladimir Šporčić

Poznati se osigurali na vreme

Matične ćelije čuvaju i Kejt Vilijam, Sloboda i Vojin, Seka i Veljko...

Pored Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, bibine matične ćelije sačuvale su brojne svetske, a i naše javne ličnosti. Ovaj veliki korak veoma je čest u svetu poznatih. Vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam odmah su nakon rođenja sina Džordža sačuvali matične ćelije iz njegove pupčane vrpce, a kod nas su ovoj metodi pribegli Seka Aleksić, Mia Borisavljević, Tamara Dragičević, Tijana Dapčević, Sloboda i Vojin Ćetković...

foto: Marina Lopičić

Po pevačicu došli muž i svekar

Aleksandra sa osmehom napustila porodilište

Aleksandra Prijović juče je oko pola jedan popodne izašla iz jednog privatnog porodilišta sa sinom Aleksandrom. Ispratila ju je medicinska sestra sa kojom se pevačica srdačno pozdravila. Aleksandru i bebu dočekali su Filip i Boba Živojinović. Pevačica je nosila crne naočare, delovala je veoma raspoloženo, a osmeh nije skidala s lica. Ponosni tata je uneo sve stvari u gepek, a nakon toga su se svi uputili ka porodičnom domu.

M. T.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track