Najnovije vesti

30 DANA ZATVORA ZA FATALNU HOSTESU: Digla u vazduh kola vredna 40.000 € koje je Benjamin  kupio LJUBAVNICI, a razlog bizaran
Foto: Printscreen

ČETVORKA IZA REŠETAKA

30 DANA ZATVORA ZA FATALNU HOSTESU: Digla u vazduh kola vredna 40.000 € koje je Benjamin kupio LJUBAVNICI, a razlog bizaran

Stars

Hostesi Naidi Leis-Karić, osumnjičenoj da je zapalila automobil bivšoj devojci Benjamina Spahovića, određen je pritvor do mesec dana. 

 

Pored nje, pritvor je određen i njenom dečku Murisu Hodžiću, Hasi Mujiću i Amelu Jašareviću, a optuženi se terete da su uništili tuđe stvari i izazvali opštu opasnos. 

 

Podsetimo, oni se terete da su zapalili "golfa 7", vlasništvo Mine Hadžijusufović, 8. marta ove godine na Dobrinji, kojom prilikom su u požaru uništena još tri vozila.

Automobil je kupio bivši učesnok Parova i MMA borac,  i platio ga 40.000 evra. Kako je izjavio, on je sa Minom u nikad većoj ljubav iako ima sa drugom ženom dete.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Naida je ljubomorna, jer je zaljubljena u moju devojku Minu. Odlučila je da zapali automobil, nije mogla podneti što se Mina pomirila sa mnom", zaključio je on.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...