PIJE KAFU ODMAH POSLE SKANDALA

KEŠIRALA 200.000 € ZA STAN OD 170 KVADRATA U NOVOM SADU U KOM PRAVI KUĆNE VIDEE: Stilski nameštaj, OGLEDALA, kristalni luster, LUKS na sve strane, ali Dara je posebnu pažnju obratila na ovaj DETALJ u SPAVAĆOJ SOBI (VIDEO)

Stars -

Dara Bubamara, iako je u jeku novog skandala pošto je sasvim slučajno, svojom nepažnjim objavila eksplicitni video na svom Instagramu, pa ga brzo uklonila, uopšte se ne mnogo ne obazire.

foto: Printscreen

Pevačica je, kako je sama priznala, slučajno, svojom nepažnjom objavila sadržaj na kojem se vidi kako se gola prevrće po krevetu, a u jednom trenutku čak i "dudla" vibrator.

foto: Pritnscreen

Pošto se video internetom i društvenim mrežama raširio brzinom munje, Dari ništa drugo nije ostalo nego da na miru ujutro popije kaficu u svom raskošnom stanu u Novom Sadu.

foto: Pritnscreen

Budući da je šteta već učinjena, pevačica je počela da objavljuje video iz dnevne sobe, gde se vidi sav luksuz. Ogromna dnevna soba sa modernim belim nameštajem, fantastično se uklopio sa kristalnim lusterom i belim stilskim stolom i stolicama.

foto: Pritnscreen

Da sve okrene na šalu, Dara je objavila i krevet u spavaćoj sobi na kojem se noć pre snimala u izazovnim pozama.

foto: Pritnscreen

Podsetimo, pevačica je za nekretninu u Novom Sadu od od čak 170 kvadrata, platila 200.000 evra, a u tome joj je pomogao bivši suprug Milan Kesić.

Kurir.rs/Foto Printsreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja