ŽIVOTNA PRIČA LELE ANDRIĆ PUNA JE INTRIGA, STRAHOVALA  JE DA ĆE JE UBITI: Bila je popularna devedesetih, družila se sa OPASNIM muškarcima, a onda je pobegla iz Srbije... Ovo joj je bilo NAJTEŽE!
Foto: Printscreen/YT

NEKAD I SAD

ŽIVOTNA PRIČA LELE ANDRIĆ PUNA JE INTRIGA, STRAHOVALA JE DA ĆE JE UBITI: Bila je popularna devedesetih, družila se sa OPASNIM muškarcima, a onda je pobegla iz Srbije... Ovo joj je bilo NAJTEŽE!

Stars -

Lela Andrić se devedesetih pojavila na muzičkoj sceni, izdala je 5 albuma, a njeno ime su svi znali jer se družila sa moćnim ljudima tog vremena.

Pevačica je nestala sa javne scene, ali svi pamte vreme kada se nalazila u društvu poznatih političara, pevača, ali i kriminalaca.

"Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem", govorila je Lela 2017. godine i dodala da nji niko nije jurio, ali njen muž je bio taj koji je opasan. Ona je zbog toga sve vreme strepela da će joj neko staviti bombu pod auto, jer je često dobijala pretnje smrću.

foto: Printscreen/YT

Kako je rekla, najsrećnija je bila kada se razvela. Jedan od pevačicinih najboljih prijatelja bio je Zoran Davidović Ćanda, nekadašnji verenik Jelene Karleuše.

Andrićeva je govorila i o tome da joj je predsednik Donald Tramp bio prijatelj, s obzirom da je živela blizu njega i da je voleo da se druži sa Srbima. Sada najmanje vremena provodi u Srbiji i nije još izabrala svoju profesiju.

"Više se ne bavim javnim poslom i najmanje vremena provodim u Srbiji. Izbegavam da dajem intervjue, ali nisam mogla da vas odbijem jer Kurir obožavam", izjavila je ona 2017. godine u intervjuu.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track