KIJA ĆE ZADRŽATI SINDROM ŽRTVE NE BI LI OPRAVDALA ZADRUGU 1: Dušica Jakovljević žustrom opaskom BOCNULA KIJU kako bi sprečila SVAĐU SA SLOBOM!
Foto: Printscreen

u toku snimanja

KIJA ĆE ZADRŽATI SINDROM ŽRTVE NE BI LI OPRAVDALA ZADRUGU 1: Dušica Jakovljević žustrom opaskom BOCNULA KIJU kako bi sprečila SVAĐU SA SLOBOM!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović gostovali su zajedno u jednoj emisiji.

Kao bivši bračni par, imaju problem u najavi dok borave na istom snimanju, kako je rekao voditelj, a onda je Damir Handanović dolio ulje na vatru.

"Tu imamo problem, imamo vatru koju pali samo gospodin Handanović", rekla je Kristina pre nego je i kompozitor počeo da priča.

"Ja to nisam primetila uopšte. Kija će zadržati onaj sindrom žrtve ne bi li opravdala Zadrugu 1", ubacila se Dušica Jakovljević opaskom na račun pobednice prošle sezone, kako bi sprečila eventualnu svađu u studiju bivših supružnika, s obzirom da je krenulo žestoko.

foto: Printscreen

"Niko tu nikoga ne napada, samo imam pravo na svoje mišljenje. Pitao sam Slobu jednom: Slobodane, šta si ti sve izneo na svojim leđima, stvarno, jel si ti nekada pio bromazepam, jer ja bih pio", rekao je iskreno Damir pa priznao da mu je Radanović rekao da nije pio nikada.

foto: Pritnscreen

"Doduše, možda uopšte niste daleko od istine. Možda će ljudi potpuno drugačije gledati Slobu od ovog serijala "Pinkovih zvezda", zaključila je Dušica kao da nije bilo dovoljna prethodna rečenica.

"Videćemo. Ja ne bih komentarisla na dalje", zaključila je brzo Kockareva pa prekinula polemiku u emisiji Amidži šou.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track