Najnovije vesti

OTVORIO DUŠU

IVAN GAVRILOVIĆ PRIZNAO ŠTO NIKAD PRE NIJE O VEZI SA ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Ispao sam žrtveno jagnje, SPASAVAO SAM ŽIVU GLAVU posle svega, a o Mariji je odgovorio ŠMEKERSKI (KURIR TV)

Stars

Denser Ivan Gavrilović, koji je devedesetih godina prošlog veka bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, složio se sa svim što je Marija rekla u megaekskluzivnom intervjuu za Kurir.  

"Ono vreme proveo s njom, mislim da ima dosta veze sa istinom. Istorija pokazuje da za neke stvari treba da prođe mnogo vremena da bi stvari došle na svoje mesto", rekao je Ivan Gavrilović o velikom megaintervjuu koji je Marija Milošević dala za Kurir, a onda je imao potrebu da kaže da je on izašao kao žrtveno jagnje posle pada sa vlasti Slobodana Miloševića.   

foto: Printscreen

"Samo mi je žao što sam ja ispao žrtveno jagnje okoline. Mogao je taj neko da kaže da mali pevač, nisi ti tu potreban, šta ti tu radiš i nešto slično. Ceo taj neki događaj da prođem na turbulentan način i da se dosta toga obije meni o glavu posle toga", rekao je denser.  

foto: Dragana Udovičić

"Dosta vremena je prošlo posle dok se nisam vratio na scenu. Čovek mora da bude pažljiv. Ja kao klinac od 25-26 godina mislim da nisam bio dovoljno svestan u šta ulazim, a ni dovoljno pametan da postoje drugi aršini koji te mogu dovesti u nezgodnu situaciju. Ja sam sebi posle toga spasavao život, a mislilo se da sam imao neke benefite. To nije Marija kriva, nego kome je to smetalo. Mogao je da kaže: Mali, idi tamo", Mnogo sam izgubio dana i godina da bih se vratio u neku normalu i život", rekao Gavrilović. 

Kurir.rs/I.G/PDV/Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...