ŽESTOKIM SUKOBIMA NE VIDI SE KRAJ, PA DENSER STISNUO ZUBE! Gagi otkrio šta stvarno misli o ćerkinoj vezi sa Markom Miljkovićem: Ja NEMAM TO PRAVO da je štitim od onoga što joj ZAPISANO!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA ISPOVEST

ŽESTOKIM SUKOBIMA NE VIDI SE KRAJ, PA DENSER STISNUO ZUBE! Gagi otkrio šta stvarno misli o ćerkinoj vezi sa Markom Miljkovićem: Ja NEMAM TO PRAVO da je štitim od onoga što joj ZAPISANO!

Stars -

Gagi Đogani ćerki Luni pruža punu podršku što se tiče veze sa Markom Miljkovićem, iako je njihov odnos i te kako ispunjen skandaloznim svađama. On smatra da svako mora da prođe "kroz tu školu" tokom odrastanja, te napominje da će i nastaviti da je podržava, kao što je učinio i "kada je napravila najveću životnu grešku".

Na ovaj način, javnost veruje, da se iznova dotakao i teme Slobe Radanovića, sa kojim je blogerka bila u vezi dok je još bio oženjen.

"Svakodnevno se pojavljuju različite priče i laži o našim stavovima prema Luni i njenom životnom izboru. Nikada se nismo mešali u njene odluke, da jesmo - verovatno bi to uradili kada je pravila najveću životnu grešku, a i tada smo je pustili, jer njen život je njeno pravo i kroz njega mora proći sama i sama naučiti neke životne stvari.

Meni, kao i svakom roditelju je bitna sreća deteta i sve dok je moje dete srećno i ja sam. Poštovaću svaki njen izbor, jer je to njeno pravo. Svi smo mi prošli te životne faze odrastanja i traganja sebe, tako se gradi karakter i stavovi. Ja kao otac sam tu da stanem uz nju, da joj dam podršku i zaštitim od zla, ali ne mogu i neću da je štitim od onog što joj je zapisano i što mora da preživi, nemam pravo na to.

Tu sam za sve koliko je u mojoj moći. Postoji nešto iznad nas, postoji nešto što se zove sudbina. Želim joj ljubav i podržavam njen osmeh i poštujem svakog ko je deo njene duše", zaključio je on u objavi na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja