OSTALA BI SAMA I BEZ PREBIJENE PARE! Da nije bilo njega, Jelena Kostov ne bi se vratila u Srbiju! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

STRAH JU JE BRZO SAVLADAO

OSTALA BI SAMA I BEZ PREBIJENE PARE! Da nije bilo njega, Jelena Kostov ne bi se vratila u Srbiju! ŠOK!

Stars -

Jelena Kostov nakon jednog nastupa u Beču doživela je pravu dramu. Kada je shvatila da joj nema novčanika i dokumenata, nije znala kako će se vratiti kući u Srbiju.

"Umorna nakon nastupa, Jelena je ustala rano kako bi stigla da šopinguje pre poletanja. Nakon što je popila kafu i doručkovala, brzo se spakovala i krenula u obilazak radnji. Primetila je da joj fali novčanik kada je na kasi u jednom butiku htela da plati stvari koje je kupila za sina Miliju. Uplašila se da je pokradena, a u novačniku su joj osim novca koji je zaradila bila i dokumenta bez kojih ne bi mogla da se vrati za Srbiju. Uhvatila ju je panika. Poslednje čega se seća kada je držala novčanik u rukama bilo je u restoranu, zbog čega se tamo i vratila. Nije mogla da veruje kada joj je konobar dao novčanik, koji je pronašao momak koji je posle nje seo za sto. Jelena je tada častila sve konobare", ispričao je dobro obavešten izvor.

foto: Damir Dervišagić

Jelena je potvrdila ovu priču.

"Istina je to što ste čuli. Bila sam oduševljena kada sam videla novčanik i čula priču. To je dokaz da još uvek ima dobrih ljudi", izjavila je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja