Najnovije vesti

KIJA JE IZMISLILA DA IMA DEČKA?! Sloba izneo prljave detalje o bivšoj ženi! SAMO DA GA NE ČUJE, GLAVE ĆE MU DOĆI!
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

pa ovome se niko nije nadao!

KIJA JE IZMISLILA DA IMA DEČKA?! Sloba izneo prljave detalje o bivšoj ženi! SAMO DA GA NE ČUJE, GLAVE ĆE MU DOĆI!

Stars

Sloba Radanović, posle 5 godina zajedničkog života, neko je ko Kristinu Kiju Kockar najbolje poznaje. Njena izjava da je u srećnoj vezi već nekoiko meseci, šokirala je sve, a sada je pevač otkrio o čemu se zapravo radi. 

 

Naime, Kristina je u jednom intervjuu izjavila da joj je novi dečko biznismen, koji ne živi u Srbiji. Niko je nikada nije video sa njim, pa ni Radanović, sa kojim se sada druži, ali je pevačica otkrila kako uživa u ljubavi. Sloba je bio upitan o novoj vezi svoje supruge, ali, nije se puno potresao, s obzorom da on sumnja u istinitost iste. 

 

- Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran - priznao je Sloba u jednom intervju, što će iznenaditi mnoge, a ono što je dodao prava je senzacija na estradnom nebu.

 

- Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola  -pola, zaključio je Sloba.

foto: Sonja Spasić

Ono što intrigira mnoge, jeste da li će ovaj nekadašnji bračni par, formalno više ne, mada pred crkovm i dalje u braku, pronaći put pomirenja.

 

- Nema šanse, imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo ispočetka. Ja nemam devojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani - iskren je bio Radanović.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Svet / Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...