Najnovije vesti

IZREŠETALI SU GA U MARTU PRE 19 GODINA! ZBOG NJEGOVE SMRTI JK SE POKIDALA! Ljubav se rodila dok su bombe padale, trebalo je da se uda za njega, a onda ju je zadesio HOROR!
Foto: Privatna Arhiva

KUĆU JOJ JE GRADIO

IZREŠETALI SU GA U MARTU PRE 19 GODINA! ZBOG NJEGOVE SMRTI JK SE POKIDALA! Ljubav se rodila dok su bombe padale, trebalo je da se uda za njega, a onda ju je zadesio HOROR!

Stars

Romansa Jelene Karleuše i Zorana Davidovića Ćande počela je u vreme NATO bombardovanja, 1999. godine.

 

Tada, pričalo se kako imaju mnogo toga zajedničkog.

 

"Mislim da konstantno trenje dve jake ličnosti daje savršenu celinu", okarakterisala je JK u to vreme svoju vezu.

 

On je, sa druge strane, pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pevačicom.

 

"Kad se pogledam u ogledalo, kažem: 'Kakav šmeker!' Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila bingo", rekao je Davidović koji bi i kada se šali na račun njihove veze, odmah dodao da je najlepši, ali da je njegova devojka lepša čak i od njega.

 

foto: Dragan Kadić

Ćanda je bio dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju, ali zvanično nikada nije bio u sukobu sa zakonom. Rođen je na Miljakovcu, gde je i živeo, a u tom naselju je izgradio velelepnu kuću. Jedno vreme je bio dobar prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Planirao je, pak, da se preseli sa Miljakovca u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

 

Međutim, izrešetan je 23. marta 2000. godine u automobilu "Audi A8". Sa njim je u kolima bio i Ivan Stojanović koji je takođe nastradao. Nepoznati napadači pucali su iz automatske puške "kalašnjikov" iz automobila "audi" bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom. Ubice su zatim pobegle ka centru Beograda, a "audi" je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

 

JK je krajem 1999. godine snimila album "Gili, gili", na kojem se nalazila pesma "Bila bih ti lepa mlada". Iako je za samo nekoliko meseci postala veliki hit, Jelena je prekinula promociju i tu pesmu više nikada nije otpevala. "Baladu za Zorana" posvećena je njemu. 

 

"Znali su, znali svi da nam se od Boga loše piše. Samo ja, nisam ja, a znala sam te od svih najviše", pevala je Karleuša. 

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Privatna arhiva

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...