Najnovije vesti

NJIH 15 SU NAJOBRAZOVANIJE PEVAČICE SA NAŠE SCENE! Neke pevaju i sa po 2 DIPLOME: Ako me ovo jednog dana izmori, odoh u PROFESORE!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva

POTRUDILE SE

NJIH 15 SU NAJOBRAZOVANIJE PEVAČICE SA NAŠE SCENE! Neke pevaju i sa po 2 DIPLOME: Ako me ovo jednog dana izmori, odoh u PROFESORE!

Stars

Dok su neke pevačice od malih nogu nastupale gde god da im se ukazala prilika, pa krčile svoj put do zvezda, neke su uspele i da obezbede fakultetske diplome.

Najobrazovanija svakako je Neda Ukraden, koja može da se pohvali sa dve! Ona je zavšila Pravni fakultet, kao i studije engleskog jezika na Filološkom fakultetu.

foto: Damir Dervišagić

Zorica Brunclik zamalo da ima dve diplome. Ona je završila Ekonomski fakultet u Nišu, a studirala je i prava. Te studije, pak, nije završila.

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, jedna od pevačica koje krasi visoko obrazovanje. Ona je u Grčkoj završila studije Međunarodnog biznisa, a tek onda je uplovila u muzičke vode.

"Ja sam Nikoliji rekla da mora prvo da završi fakultet, a onda može da se bavi čime god želi", izjavila je svojevremeno njena majka Vesna.

foto: Damir Dervišagić

Dajana Penezić je zbog studija medicine napustila estradu. Pre nekoliko godina uspela je da završi Medicinski fakultet, a danas radi kao zdravstveni radnik.

Viki Miljković takođe je fakultetski obrazovana. Ona je prvo u Nišu završila srednju muzički školu, a zatim i muzičku akademiju u Prištini.

foto: Printscreen

Marina Tadić da nije pevačica danas bi bila nastavnica fizičkog vaspitanja! Ona je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu.

Jelena Kostov 2014. godine postala je profesor, i nije krila radost tim povodom.

"Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći da predajem deci u školi", izjavila je pevačica.

Visoko obrazovanje iz oblasti muzike imaju još i Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović, Ivana Jordan...

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pulsonline/Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...