IMALA JE S*KS UŽIVO NA TV, A NIJE JOJ NI UŠAO: Hrvati bruje o perverznom nastupu Nives Celzijus i to sve u UDARNOM TERMINU! ZAPALILI BINU!
Foto: Printscreen

VRELA AKCIJA

IMALA JE S*KS UŽIVO NA TV, A NIJE JOJ NI UŠAO: Hrvati bruje o perverznom nastupu Nives Celzijus i to sve u UDARNOM TERMINU! ZAPALILI BINU!

Stars -

Nives Celzijus (37) "zapalila" je scenu u šouu "Ples sa zvezdama", vatrenom rumbom koju je izvela sa mentorom Mateom Cvenićem!

Njih dvoje razmenjivali su vrele pokrete i poze, a Neven Ciganović - bivši rijaliti učesnik, ljubitelj plastičnih operacija i mode u Hrvatskoj - šokiran je odmah javno prokomentarisao nastup.

foto: Pritnscreen

- Ona se seksala u udarnom terminu Nove TV. i to da joj ne uđe. I to na Majkla Džeksona! - objavio je Ciganović .

- Nives je danas doslovno rasturila i zapalila binu. Odlična je bila - jedan je od komentara gledalaca, a žiri "Plesa sa zvezdama" nije bio mnogo oduševljen.

- Šou kao šou je odličan, ali ti si savršeni materijal za rumbu. Senzualna si, tu si na svom terenu, ali bih voleo da te više vidim na tvojim nogama. Tako bih mogao videti tehniku rumbe, a vi ste više bili u nekim akrobacijama - prokomentarisao je profesionalni igrač i trener hrvatske plesne reprezentacije Nikolas Quesnoit.

- Lepa energija, emocije, ali nedostajalo mi je malo plesa, one prave rumbe koju sam želeo da vidim na plesnom podijumu danas. I to je to - nadovezao se na njega Dinko.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track