ZANEMEĆETE

PEVAČ IZVUKAO FRIŽIDER IZ REKE! Vukao ga uzvodno 40 minuta pa ga vratio vlasniku, a od reakcije nadležnih JE POBELEO! (VIDEO)

Stars -

Igor Lazić Nigor prisustvovao je krajnje neobičnoj sceni. Tri starija muškarca bacila su frižider u Savu, a on nije mogao a da ne odreaguje. U tome imao je podršku i pomoć prijatelja.

foto: Twitter Printscreen

"Imamo jedan poklon za vas", rekao im je on kada se približio splavu: "Stvarno nije u redu. 'Ajde da ste neka deca..." govorio im je on kojem, kako je istakao, ne bio bio problem da se obračuna sa ljudima koji ne vode računa o zaštiti životne sredine.

Među bacačima našao se i jedan čovek koji je mislio da će frižider "voda odneti u Rumuniju, pa će ga neko tamo kupiti". Dugo su se, navodno, razmišljali kako će i šta će sa njime, te je na kraju završio u reci.

Na pevačev veliki šok, nadležni nisu odreagovali na ovaj potez. Neko vreme proveo je vrteći se u krug tražeći pomoć, ali mu se na veliko i neprijatno iznenađenje na kraju više niko nije javljao. Zato je i uzeo stvari u svoje ruke.

"Razgovor (sa policijom koju je zvao) može da traje šest minuta. Razgovor se prekinuo i više se niko nije javljao", ispričao je Nigor.

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track