MARINA TUCAKOVIĆ POBEDILA RAK: Evo kako se sve lečila, i kome je najzahvalnija!
Foto: Printscreen

na korak do potpunog izlečenja

MARINA TUCAKOVIĆ POBEDILA RAK: Evo kako se sve lečila, i kome je najzahvalnija!

Stars -

Rezultati sa poslednje kontrole na kojoj je bila početkom meseca pokazuju, kako se navodi, da u organzimu Marine Tucaković skoro da više uopšte nema malignih ćelija, te da je tekstopisac na korak do izlečenja.

Marina je sigurna da je vera odigrala ogromnu ulogu i zahvalna je Bogu, napominje izvor, koji je krije radost povodom značajnog poboljšanja stanja Tucakovićke.

foto: Zorana Jevtić

"Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni", počinje izvor, pa nastavlja: "Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanemela od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak veruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda".

"Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na liturgije, ali ne redovno jer je još uvek slaba, mada će verovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je Bog pomogao i sada zna da je vera najbolji lek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored lečenja okrenu i crkvi. Zahvalna je toj prijateljici neizmerno jer joj je ona usadila taj odnso prema religiji i uverila je da ne sme da gubi nadu", zaključuje izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Skandal/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track