BAKA PRASE ODLEPIO ZA ANASTASIJOM! Bacio oko na Cecinu ćerku: Lepotice, UDAJ SE ZA MENE! (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠOU

BAKA PRASE ODLEPIO ZA ANASTASIJOM! Bacio oko na Cecinu ćerku: Lepotice, UDAJ SE ZA MENE! (FOTO)

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao jutjuber Baka Prase, odlepio je za Anastasijom Ražnatović i javno ju je zaprosio! Srpski bloger komentarisao je novi spot Cecine ćerke, a koliko je oduševljen, govori i to da joj je poslao privatnu poruku!

foto: Printscreen

Baka Prase, čija su ciljna grupa mlađa populacija i tinejdžeri, poznat je po tome što snima video-klipove u kojima komentariše kako nove pesme i spotove domaćih izvođača, tako i pozadine balkanskih jutjuberki. Ovaj put njegova meta bila je Anastasija i njena nova pesma "Rane", koju je nahvalio.

Čim je pustio njen spot, Baka Prase je krenuo s hvalospevima, priznajući da mu se Ražnatovićeva jako dopada i da bi se rado oženio njom.

foto: Printscreen

"Prošla Anastasijina pesma je bila okej, ništa specijalno, ali novi singl mi se mnogo svideo, savršen je! Bukvalno je prelepa. A i pesma nije loša (smeh). Od prvog stiha sam se naježio. Ako mi se Anastasija ne javi posle ovoga, ja ne znam. Onda ona nema dušu", počeo je Baka Prase i uporedio sebe i nju, shvativši da kod takve "princeze" nema šanse.

foto: Printscreen Instagram

"Ja sam sladak dečko, ali problem je što sam ja ljakse (seljak, prim. aut.). Nisam ja za takvu damu, lepoticu. Ja podrigujem, kako da se svidim ovakvoj princezi? Ona je princeza, a ja sam kovačev sin koji ide da ubija aždaju. I valjda ću jednog dana ubiti aždaju i oženiti se princezom. To je moj cilj, ideja. A do tada, je*iga, ja sam u prljama, a ona u haljini od zlata", rekao je bloger.

Takođe, Bogdan je bio oduševljen i svakim pokretom Ražnatovićeve.

foto: Printscreen

"Kakva koreografija, pogledajte šta ona radi. Svaki pokret ima svoju priču, dušu. Pogledajte kako mi je namignula, znala je da ocenjujem pesmu, to je pogled za mene. Kako je lepa sa zavezanom kosom. Ali nemam šanse kod nje, bar sve dok ne prestanem da ocenjujem dupeta balkanskih jutjuberki, neću biti Anastasijin nivo. Pogledajte ovaj osmeh, tačno se vidi da je dobrica", oduševljen je bio Baka Prase dok je analizirao spot.

foto: Printscreen

Osim epiteta princeze, bloger je Anastasiji udelio još nekoliko komplimenata, a čak je i priznao da se uzbudi kad je vidi.

foto: Printscreen

"Iskreno, kad gledam nju, ja sam kao kamen, ako me razumete. Nemojte da me ispucate, molim vas, ovo je sve humor i šala. Ali, kad vidim njenu facu u ovom delu spota, pa ona govori da je šef, gazda! Proslinio sam od pesme. Hajde što je lepotica, nego što peva kao anđeo", pohvalio ju je on.

Ipak, pred sam kraj spota, Baka Prase je definitivno zaključio da nije Anastasijin nivo.

foto: Kurir tv

"Ali opet ja seljak i ona princeza. Jesam ja lep, ali nisam lep kao ona. Znao sam da nemam šanse, što se uopšte trudim? U svakom slučaju, bravo. Ocena 10", završio je on.

foto: Printscreen

Inače, kako saznajemo, Baka Prase je nakon ocenjivanja pesme i spota Anastasiji poslao i poruku na Instagramu.

foto: Pritnscreen Instagram

"Bogdan je stvarno oduševljen njom i osetio je potrebu da joj se javi i da je pohvali. Rekao joj je da je pesma dobra, da je savršena i da je oduševljen njom", kaže naš izvor.

foto: Printscreen

Anastasija se trenutno nalazi u Madridu s drugaricom na kraćem odmoru, a kada smo je pozvali za komentar otkrila nam je da dugo prati rad Bogdana Ilića.

"Pratim Baku već mesecima unazad. Neverovatno je duhovit, ima tu neku posebnu crtu. Gledala sam sinoć onaj klip o ocenjivanju moje pesme i smejala se na sav glas. Drago mi je da mu se dopala pesma. Hvala na komplimentima", rekla je pevačica za Kurir, koja je prethodno na Jutjubu ostavila Bogdanu poruku.

"Plačem od smeha. Ovo je vrhunski, poštovanje za tebe", napisala je Ražnatovićeva, a Baka je uzvratio da mu je poenta bila da joj izmami osmeh.

"Humorom do tvog srca, to je moj put", stavio je Baka Prase uz emotikon u vidu srca.

Nema šanse

Anastasija ima dečka

Na Bogdanovu žalost, Ražnatovićeva već dugo ima dečka, Đorđa Kuljića, momka iz ugledne novosadske porodice. Anastasija ne voli da se eksponira u javnosti s dečkom, a njihova veza je idealna.

foto: Printscreen

"Anastasija i Đorđe se odlično slažu, imaju razumevanja jedno za drugo, posebno jer ona u poslednje vreme ima dosta obaveza kada je u pitanju njena muzička karijera. I Đorđe mnogo radi, trenutno je u Americi, ali su na vezi non-stop. Anastasija je njegov put iskoristila da ode na odmor s drugaricama, i to u Madrid", kaže izvor blizak Anastasiji.

Svešteno lice

Baka Prase sin popa

Bogdan Ilić sin je sveštenika Nenada Ilića, koji je takođe aktivan na društvenim mrežama. On je na Fejsbuku nedavno prokomentarisao rad svog sina i rekao da mu se ne dopada njegov rečnik koji plasira na internetu.

foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

"Ne podržavam deo rečnika i slika koje on koristi u svojim popularnim klipovima. I on to zna. O tome se raspravljamo. Zašto na javnoj sceni koristi rečnik koji ne koristi u kući? On mi objašnjava da je to način da sa svojom publikom uspostavi iskrenu komunikaciju", napisao je Ilić.

20 godina ima Anastasija

22 godine ima Bogdan Ilić

2 godine je Ražnatovićeva u vezi s Đorđem Kuljićem

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track