Najnovije vesti

TOMICA PETROVIĆ OTKAZAO TEZGE PEVAČICI: Severina tužila menadžera i traži 100.000 €!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Osveta

TOMICA PETROVIĆ OTKAZAO TEZGE PEVAČICI: Severina tužila menadžera i traži 100.000 €!

Stars

Severina Kojić podnela je tužbu protiv doskorašnjeg menadžera Tomislava Tomice Petrovića, od kojeg traži da joj isplati odštetu u iznosu od 100.000 evra, saznaje Kurir.


Smatrajući da joj je naneo ogromnu štetu time što je nenajavljeno prekinuo poslovni odnos s njom, pevačica sada preko Županijskog suda u Zagrebu traži da joj doskora najbliži saradnik sve to do dinara nadoknadi.


Nisu u kontaktu

Navodno, Kojićeva poseduje i određene dokumentovane dokaze o svojim tvrdnjama koje će preko svojih zastupnika predati nadležnim organima i nada se da će pravda brzo biti zadovoljena. Naš izvor blizak pevačici kaže da je ona imala bezgranično poverenje u Petrovića, ali da je to prestalo i da se njih dvoje nisu ni čuli ni videli više od dva meseca.

foto: Zorana Jevtić


Vodio sve poslove

- Tomica je preko svoje firme vodio sve poslove za Severinu, sva plaćanja je on obavljao, ugovarao nastupe, organizovao velike koncerte, reklamne kampanje, sklapao sponzorstva. Dok su zajedno radili, ona nije imala potrebu da se brine o tim, naizgled, tehničkim stvarima, jer je sve na vreme bilo završeno. U najmanju ruku, očekivala je od njega da joj na vreme saopšti svoju odluku da više neće sarađivati, jer tako ne bi dospela u ovo situaciju. Morala je da otkaže nekoliko većih koncerata jer je Tomica potpisao ugovore, a onda ih raskinuo. Takođe, trebalo je da krajem proleća snimi reklamu za jedan poznati hrvatski brend, ali je i to pod znakom pitanja jer je pregovore o tome vodio on - priča naš sagovornik.

foto: Printscreen


Oštećena

Prema ovim osnovama, kako smatra pevačica, ona je oštećena materijalno, i to će i dokazati pred sudom.

- Sve postoji napismeno. Kopije ugovora za poslove koje je Tomislav sklapao, a nedavno i raskinuo, Severina je dobila od nekih ljudi čiji identitet krije, nije mi rekla ko su oni. Tomica je morao da je pita da li želi da u njeno ime raskine postojeće ugovore, a on je to svojevoljno uradio. Zašto Severina ne bi snimila tu reklamu za 35.000 evra ili održala zakazane koncerte za koje je trebalo da dobije skoro 70.000. Njoj bi to svakako išlo u prilog jer finansijski inače ne stoji baš najbolje u poslednje vreme, da ne pričam o tome što sad otežano ide sklapanje novih poslova jer se njen novi menadžment nije uhodao - kazao je naš izvor, dok do komentara Petrovića i Kojićeve nismo uspeli da dođemo.

 

Baš joj ne ide
Mnogi saradnici joj okreću leđa

KOJIĆEVU NAPUSTILI ADVOKAT, MENADŽER, PR, BASISTA...


Samo nekoliko nedelja nakon što je potvrđena informacija da su Severinu napustili dugogodišnji pravni zastupnici, navodno zbog nagomilanih dugova koje ona nije plaćala, počelo je da se šuška o svađi između nje i Petrovića. Prema jednoj verziji, sukob je nastao jer je Kojićeva poslednjih meseci postala nepodnošljiva, počela je da optužuju Tomicu da radi protiv nje, dok su drugi tvrdili da je ljubav pukla zbog para. Pre desetak dana objavljeno je da je Severini leđa okrenuo i PR Davor Grgin, što se takođe ispostavilo kao tačno. Poslednji u nizu koji se pevačici zahvalio na saradnji jeste basista iz njenog pratećeg bend Henri Radanović.

- Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove, o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji - izjavio je on.

 

Oglasio se Davor Grgin
Nakon pisanje Kurira stigao je mejl Davora Grgina u kojem on navodi da je i dalje PR Severine Kojić. 

 

"Dokaz tome je upravo ispravak koji vam dostavljam. Naši poslovni i privatni odnosi su odlični", rekao je on i dodao da ne može da govori o detaljima: Nadalje, nije istina da je Severinu napustio njen bas gitarista, Henry Radanović i 
jedan od njenih advokata Dario Budimir.

 

Prema njegovim rečima, Severina i advokat Dario Budimir zajednički su još u septembra 2018. godine dogovorili prenošenje zastupanja na drugu advokatsu kanclariju. On je istakao da Severina nije podigla sudsku tužbu protiv Tomislava Petrovića pa tako nije ni tražio bilo kakvu odštetu.

 

Kurir.rs/I. Ercegovčević

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...