Najnovije vesti

MINA KOSTIĆ NA SUDU ZBOG LOŠE GARDEROBE! Pevačica doživela bruku, nije htela da nosi KRPE pa NAGRABUSILA! SKANDAL!
Foto: Damir Dervišagić

pala tužba

MINA KOSTIĆ NA SUDU ZBOG LOŠE GARDEROBE! Pevačica doživela bruku, nije htela da nosi KRPE pa NAGRABUSILA! SKANDAL!

Stars

Mina Kostić u jeku je skandala zbog internet kupovine garderobe. Prodavci imaju priču da je uzimala, a nije plaćala, pod izgovorom da nema novca, dok pevačica demantuje sve, pa izjavljuje da je zapravo umesto onoga šta je naručila, dobila "krpe". 

- Ovo je "dama" koja je kupila dosta komada garderobe kod nas, islikala se, snimila spot ili šta već i onda htela da vrati sve pod izgovorom kako nema pare jer je pozajmila i treba da vrati, pa joj tom prilikom i sama garderoba ne odgovara, ali naravno na to nismo pristali, pa nas je gospođa "tužila" za internet prevaru. Naravno sve je dokazano da je neistinito, ali eto to vam je "estrada" - pisalo je na fb stranici butika sa kojim je Kostićeva u sporu.

Mina je potvrdila da je nedavno započela saradnju sa njima, sa kojom je nažalost, bila nezadovoljna. 

- To što su napisali je potpuna laž. Ja sam poručila preko njih određene stvari, ali su mi stigle bukvalno krpe. Nisam mogla takve stvari da nosim, pa sam rešila da vratim svaku, nijednu stvar njihovu nisam nosila nigde. Rekli su mi da ne vraćaju novac, pa sam rešila da ih tužim, a naravno da sam ih dobila. Onda su morali da plate, to je bilo pre nekih mesec dana sve - zaključila je pevačica.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...