HOT MILICA

SEKSI SENJORITA ISKULIRALA SRPSKOG TENISERA KRAJINOVIĆA! Evo zbog koga! Napravila LOM na nastupu, a onda se zabavljala sa Stefanom Živojinovićem (VIDEO)

Stars -

Vrela Milica Pavlović došla je na nastup u ultrakratkoj haljini koja je otkrila njeno međunožje, što je zabeležio Kurirov paparaco.

Stefan Živojinović došao je na nastup Milice Pavlović i odmah se pronela priča kako su njih dvoje u vezi. Sin Lepe Brene pokušao je da bude tajanstven kada smo ga upitali ima li istine u tome da je Pavlovićeva nova snajka gazdarice „Granda“.

foto: Damir Dervišagić

- Milica je sjajna. Koji muškarac ne bi voleo da bude sa njom? Sviđa mi se kako radi, a volim da vidim i kako vrcka - kroz osmeh je rekao Stefan.

I Milica se samo smeškala kada smo je upitali za Stefana.

- Polako, ima vremena. Gde žurite? Stefan je sjajan. Baš mi je drago što je došao na moj nastup - zadovoljno je rekla pevačica.

Nakon što je završila tezgu, Milica, koja uvek posle nastupa ode kući, sišla je sa scene i otišla kod Stefana u separe. Sad, da li je zaista ljubav u pitanju ili marketing, ili pak samo druženje, pokazaće vreme.

Na Miličinom nastupu bio je i teniser Filip Krajinović, za koga se pričalo da je zaljubljen u Milicu, ali pevačica ga je skroz iskulirala.

foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track