NIJE SAMO STAN I KUĆA NA SELU! OTKRIVENO ŠTA SVE MILOJKO IMA: Evo šta će devojka iz Pilatovića (21) dobiti u paketu sa starim (74) Božićem!
Foto: Sonja Spasić

dobro je birala

NIJE SAMO STAN I KUĆA NA SELU! OTKRIVENO ŠTA SVE MILOJKO IMA: Evo šta će devojka iz Pilatovića (21) dobiti u paketu sa starim (74) Božićem!

Stars -

Ljubavna veza Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) svaki dan iznedri nove detalje, a imovina nekadašnjeg radnika kockarnice veća je nego što su mnogi mislili.

Naime, Božić poseduje 2 stana u Beogradu, imanje u Pilatovićima, na kome se nalazi stara koliba, ali i kuća koja se trenutno renovira, a od izdavanja stana na Slaviji Milojko ima mesečno dodatni prihod. Sve će ovo u paketu pripasti Milijani koju mladoženja od milošte zove svojom lepoticom.

foto: Kurir

Honorar koji Milojko i Milijana učešćem u rijalitiju "Parovi 7" dobijaju iznosi 800 evra ukupno za nedelju dana. Na ovo se dodaju bonusi, koji su im zagarantovani ako pred kamerama i milionskim auditorijumom budu imali seksualne odnose.

Uzeći sve u obzir, Milojko je dobra prilika za udaju, naravno ako se izuzmu njegove godine starosti. On već ima ostvaren život iza sebe, troje dece, a buduća gospođa Božić sa njegovim novcem i nekretninama, moći će lagodno da živi, ali i uživa u bogatoj imovini vremešnog starijeg mladoženje.

foto: Marija Dejanović

Kurir.rs / Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track