Najnovije vesti

RODILA MENI MOJA MARA PRINCA! Marko Bulat dobio prvog sina: Ime mu je dao po školskom drugu patrijarha Pavla, EVO ZAŠTO!
Foto: Damir Dervišagić

ODUŠEVLJEN

RODILA MENI MOJA MARA PRINCA! Marko Bulat dobio prvog sina: Ime mu je dao po školskom drugu patrijarha Pavla, EVO ZAŠTO!

Stars

Marija i Marko Bulat postali su roditelji prelepog dečaka, kojem su dali ime Sava. Inače, pevač je odavno znao da će sina nazvati ovim imenom, i pre nego što je upoznao suprugu Mariju.

"Davno sam upoznao monaha starca Savu Studeničkog, školskog druga patrijarha Pavla. Jednom prilikom, kad sam bio kod njega u bolnici u Kragujevcu, on mi je rekao da bi voleo da sinu dam njegovo ime. Evo došao je taj Sava", otkrio je Bulat.

Mama i beba osećaju se dobro, s tim da Marija ima blage bolove. Pevač i njegova supruga ponosni su što je njihov naslednik ocenjen najvišom ocenom na porođaju. Bulat je preneo utiske direktno iz novobeogradskog porodilišta, a radost nije skrivao.

"Naša sreća je sada potpuna. Rodila meni moja Mara princa. Ne mogu da opišem radost i zadovoljstvo. Kažu treća je sreća i to muško. Posle dve princeze koje imamo, Sofije Marijine ćerke iz prvog braka i Dorotee koju smo dobili pre dve godine, sad smo dobili i naslednika. Drugačiji je osećaj, a on je prelep", ispričao je Marko.

"Evo Sofija kaže da je naš Sava mnogo sladak, a Doroteu čuva baka, jer je mala da bi dolazila u bolnicu. Sava je dugačak 52 cm, a težak 3.225 grama i dobio je desetku od lekara. Tatina sinčina", ponosno je izjavio pevač.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...