ASTROLOG OTKRIO STRAŠNU PROGNOZU ZA ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Pevač i ne sanja šta će ga snaći! Mir i spasenje dolaze POSLE OGROMNE PATNJE!
Foto: Printscreen/YT

kao mesec u vodi

ASTROLOG OTKRIO STRAŠNU PROGNOZU ZA ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Pevač i ne sanja šta će ga snaći! Mir i spasenje dolaze POSLE OGROMNE PATNJE!

Stars -

Šarmantni pevač Željko Samardžić rođen je u znaku mirne, lepe i diplomatične Vage.

Položaj Sunca i njegovog dispozitora Venere u Vagi u devetoj astrološkoj kući otkrivaju nam da je umetnik sudbinski došao da živi i radi u Beogradu, u kojem se oseća spokojno i srećno, otkriva astrolog Velimir Remić.

- Horoskop pokazuje da je Samardžić u podznaku zemljani i kardinalni Jarac, kojim vlada planeta Saturn. U trenutku Željkovog rođenja Saturn se nalazio u vodenom i fiksnom znaku Škorpije i to na osamnaestom stepenu, koji mu je doneo brojne nedaće u životu. On je čovek kojem je dato da kroz patnju zadobije mir i spasenje - objašnjava Remić i otkriva tajnu pevačevog uspeha:

foto: Marina Lopičić

- Natalni Jupiter u Lavu u polju javnosti odslikava njegovu ogromnu popularnost i uspeh za koji je morao mnogo da se namuči. Još od malih nogu naučio je da živi skromno, te da laganim koracima ide ka zacrtanom cilju. A šta miljenika ženske publike očekuje u narednim godinama?

foto: Promo

- Mesec kao simbol duše, emocija i porodičnog gnezda smestio se u znaku zemljanog i hedonističkog Bika. Tranzitni Uran sada se primiče tački natalnog Meseca, što će u Željku probuditi bunt, nemir, stres, nestrpljenje, kao i nagon da nešto menja kada je reč o mestu stanovanja. Kako bude stario, sve više će težiti mirnijem načinu življenja, što podrazumeva i često bežanje iz gradske vreve. Ova i sledeća godina doneće mu teškoće na skoro svim nivoima, pa mu savetujem da malo uspori i odmori se. Saturn iz Jarca je od prošle godine u napetom aspektu prema njegovom Suncu, što mu donosi premorenost i zasićenost eksponiranjem u javnosti. Više pažnje treba da posveti zdravlju. Sada nije vreme za donošenje naglih i važnih životnih odluka. Povoljno je vreme za duboku introspekciju, tihovanje i putovanja tokom 2019. godine - zaključuje astrolog.

Kurir.rs/ Marija Dejanović/ foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track