SREĆA U NESREĆI JE ŠTO JE LORENA NAVIKLA DA ON NIJE TU! Evo kako je Ana STVARNO ZAŠTITILA ćerku od šoka kad je Darko Lazić doživeo saobraćajku! (FOTO)
Foto: Printscreen

ISKRENA ISPOVEST

SREĆA U NESREĆI JE ŠTO JE LORENA NAVIKLA DA ON NIJE TU! Evo kako je Ana STVARNO ZAŠTITILA ćerku od šoka kad je Darko Lazić doživeo saobraćajku! (FOTO)

Stars -

Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra prošle godine. Od zadobijenih povreda i danas se oporavlja, a u trenutku kada je bilo najgore, bivša supruga Ana Sević, pre svega, imala je zadatak da njihovu naslednicu Lorenu spasi šoka.

Devojčica se jeste raspitivala za poznatog oca, ali nije bila svesna toga šta mu se dogodilo. Pevačev prvi susret sa mezimicom nakon saobraćajke mnoge je ostavio u suzama.

"Sreća u nesreći u celoj toj situaciji bilo je to što je Lorena i navikla da Darko nije tu. Da nije svakodnevno pristuan. Ona, iskreno, to nije ni primećivala", bila je iskrena Ana u Premijeri, pa nastavila: "Ja sam se trudila da izgledam raspoloženo i srećno. Svi ljudi iz njenog okruženja su bili upućeni u priču i zamoljeni sa naše strane da je zaštite i u vrtiću, zaista - zahvaljujem im se svima koliko je vole, paze, maze... a i ona je mala... deca iz njene grupe nisu mogla da komentarišu", dodala je pevačica koja bi svojevremeno u žurbi sklanjala novine sa strašnim fotografijama iz Loreninog vidokruga.

foto: Printscreen

Kako napominje, nema toga što bi nju moglo isprovocirati da priča loše o njima kao nekadašnjem paru niti njihovom braku. Bez obzira na razne priče koje su kolale, te i one koje i danas kolaju, Ana ne mari za to jer zna šta je prava istina.

foto: Printscreen

"Nema te laži koja će mene naterati da ja nešto kažem o mom i Darkovom braku!" gromko je dala do znanja ona.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track