SOFIJA PREBOLELA LJAJIĆA! Posle 7 meseci samoće poželela je OVAKVOG MUŠKARCA!
Foto: Dragan Kadić

OTKRILA

SOFIJA PREBOLELA LJAJIĆA! Posle 7 meseci samoće poželela je OVAKVOG MUŠKARCA!

Stars -

Sofija Milošević i Adem Ljajić već mesecima nisu zajedno. Atraktivna manekenka progovorila je na temu ljubavi, pa objasnila šta mora da ima muškarac da bi joj se uopšte i dopao.

"Taj muškarac definitvno mora da bude neko ko je pažljiv i ko je dobra osoba, to uvek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi neko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, neko ko je pažljiv i dobar i ko je spreman da mi pruži puno ljubavi - baš mi treba", rekla je sa osmehom ona.

"Evo, već sam sedam meseci sama, tako da treba mi ljubavi", iskrena je bila mlada Sofija.

Miloševićeva svakodnevno dobija komplimente, kao i bračne ponude putem Instagrama. Ona ne krije da neke umeju i da je zainteresuju, pa ih zato često i deli sa svima koji je prate.

"Meni je preslatko kad god primim takve poruke, jer su divne bilo da su od devojaka ili momaka i pozitivna energija mi uvek izmami osmeh na lice. Svi smo žrtve Internet nasilja i baš mi je grozno kad ljudi dođu na nečiji profil i vređaju. Ako nemam nešto lepo da kažem o nekome, ja ni ne pratim te ljude, tako da cenim kad neko izdvoji vreme da mi uputi neku lepu poruku i zato ih često i delim sa svima", kaže manekenka, koja se isto tako svakodnevno bori sa predrasudama koje kolaju oko njenog životnog poziva.

"Susretala sam se sa predrasudama, ali nisu pravili ružne komentare već kad me upoznaju onda kažu: 'Jao, pa nisi takva, drugačija si nego na slikama'. Moj posao je takav - od donjeg veša do kratkih haljina i nemam problem sa tim. Navikla sam da se borim sa predrasudama, definitvno je da ih uvek ima, zato uvek kažem - ne sudi knjizi po koricama", napominje Sofija.

Zgodna plavuša sigurna je da je sve u stavu, a ne u garderobi!

"Mislim da mogu da obučem nešto kratko i da izgledam kulturno. Sve je do stava i kako žena nosi to. Postoje neke žene koje plene gracioznošću bilo kako da su odevene, a neke devojke nemaju takav stav i na njima šta god da obuku nije to to. Tako da nije do odeće, do stava je", izjavila je Sofija.

Tokom svog nedavnog boravka u Americi Sofija je imala priliku da se druži i sa svetskim top-modelima, koje važe za najlepše žene na svetu. Takvo društvo joj imponuje, priznaje i, u takvim prilikama ne oseća nesigurno.

"Generalno imam dane kad se osećam nesigurno, ali poprilično sam u takvim situacijama samouverena. Ne želim da zvučim arogantno, ali prosto obožavam da vidim lepe žene i uvek ih prokomentarišem, ali se u isto vreme i ja osećam dobro. Imponuje mi kad vidim toliko lepih žena i ja sa njima u društvu", ispričala je manekenka.

Takođe, Sofija je imala priliku da nedavno poseti i jedne od najglamuroznijih proslava kao što su Amfar u Njujorku, žurku fondacije Eltona Džona, pa i sam afterparti dodele Oskara u Los Anđelesu, gde je upoznala neke od najistaknutijih umetnika u svetu.

"Jako puno poznatih sam upoznala u Americi, kad kažem poznatih mislim na najpoznatije glumce i glumice. Ono što ih sve odlikuje je da su jako skromni. Kad sam bila na Oskaru upoznala sam neke od najistaknutijih javnih ličnosti i sve su jako skromne i odmerene. Niko nema stav 'ja sam zvezda', čak naprotiv, što je meni za svako poštovanje", zaključila je ona.

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track