Najnovije vesti

DARKO LAŽIĆ ODUSTAO OD LEČENJA: Pevač prekinuo terapije i otkazao fizioterapeute! Ne želi da boravi u bolnici MUKA MU JE OD SVEGA!
Foto: Sonja Spasić

Stars otkriva

DARKO LAŽIĆ ODUSTAO OD LEČENJA: Pevač prekinuo terapije i otkazao fizioterapeute! Ne želi da boravi u bolnici MUKA MU JE OD SVEGA!

Stars

Iako je pet meseci otkako je doživeo tešku saobraćajku lazić slušao lekare, sada se požalio prijateljima kako ne želi da boravi u bolnici, pa je otkazao terapeuta i leči se na svoju ruku

Darko Lazić odustao je od lečenja! Kako Kurir Stars saznaje, folker je otkazao terapije kod svog fizioterapeuta jer smatra da će uskoro moći da stane na noge bez štaka. Naime, pevač je nedavno prekinuo rehabilitaciju u banji i vratio se kod roditelja u Brestač jer se oseća mnogo bolje. Da bi izbegao komplikacije koje mogu da mu izazovu posledice saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, on jednom nedeljno odlazi na kontrole u Dom zdravlja u Rumi.

 

foto: Printscreen Isntagram

- Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigde. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu - požalio se pevač prijateljima.


- Darko je do Božića sarađivao s doktorima i svega se maksimalno pridržavao, što je i doprinelo boljitku oporavka. Međutim, otkako je za praznike pušten na kućno lečenje, više ne može da se skrasi u bolnici. Iz Seltersa se prebacio u Banju Koviljaču, gde je proveo samo nekoliko dana. Na ličnu inicijativu odlučio je da bude kod kuće. Čak mu ni fizioterapeut više ne dolazi kao ranije, a to baš nije dobro za njegovo zdravstveno stanje, jer je tokom udesa zadobio teškee povrede - otkriva naš izvor i dodaje da je Lazić ovu odluku doneo zbog trudne verenice Marine Gagić.

 

- Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vreme uglavnom provodi s njom, porodicom i prijateljima. Iako još nije stao na scenu, počeo je da posećuje javne događaje i izlazi po kafanama, ali ne opija se kao ranije, već popije po čašu, dve vina - dodaje naš izvor.

 

Podsetimo, folker se za mesec dana vraća poslu, a prvi nastup zakazan je s Acom Lukasom.

 

foto: Sonja Spasić

 

Kurir.rs/M. Dejanović Foto: Sonja Spasić

 

foto: Kurir


 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...