PA KAKO ODAKLE MI PARE? IZAŠLA SAM IZ RIJALITIJA I OBRNULA: Tijana Ajfon priznala da bez problema vozi i auto ispod 10.000 evra! Starleta doživela UDES, a evo kako je završila U GEPEKU!
Foto: Printscreen Instagram

snašla se

PA KAKO ODAKLE MI PARE? IZAŠLA SAM IZ RIJALITIJA I OBRNULA: Tijana Ajfon priznala da bez problema vozi i auto ispod 10.000 evra! Starleta doživela UDES, a evo kako je završila U GEPEKU!

Stars -

Tijana Ajfon progovorila je o svojoj skromnosti, pa čak i priznala da iz kuće izlazi bez šminke i nije joj problem da takva hoda ulicom. Ona je doživela udes, kako je sama izjavila, svojom nepažnjom, pa zbog istog sada privremeno vozi "fiću", umesto džipa, koji je na popravci.

"Čuli ste svi da sam imala udes. Moji audi je nažalost stradao, ali mislim, srediće se. Ovo mi je samo zamenski auto, mi se sprdamo da je za pijacu, da pokažem ljudima da nisam ni isfolirana ni ništa, da mogu da budem kao sve devojke da mogu da vozim najobičniji auto koji nije džip, koji košta manje od 10.000 evra. Eto, samo sam pokazala da sam najobičnija devojka koja može da hoda ulicom i bez šminke", bila je iskrena Tijana.

Starleta je dala odgovor na čuveno pitanje "odakle joj pare".

"Pitaju se otkud meni džip? Pa, zaradila sam ga, nisam džabe bila u rijalitiju 4 godine. Kad me pitaju odakle mi pare.. Bilo bi strašno da nemam novca, šta sam sve preživela i šta sam sve u rijalitiju radila i koliki su mi honorari bili, bilo bi strašno da nisam ne neki način obrnula pare", otkrila je Đurićeva.

"Jako je velika šteta, ogromna, ja sam kriva, moja nepažnja. To se desilo zbog one operacije. Ja sam imala duks, i izvlačila sam neke stvari iz džepova, pošto ja ne nosim novčanik, jer mi je to baksuzno, ja sam baš sujeverna. A mene je nešto bockalo u stomaku, i ja dok sam izvlačila dokumenta.. Samo sam podigla glavu i videla auto ispred mene. I ja na kočnicu, međutim, ušla sam čoveku u gepek. Izašla sam iz auta i rekla sve je okej, ja sam kriva, platiću sve", ispričala je u jednom dahu Đurićeva.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track