KRISTIJAN POBESNEO, PA SE OGLASIO IZ ZATVORA: Maco, ti si alkoholičar i NARKOMAN! Za sat vremena O TEBI MOGU DA SAZNAM SVE... (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Printscreen YT Balkan Info

NIJE MU OSTAO DUŽAN

KRISTIJAN POBESNEO, PA SE OGLASIO IZ ZATVORA: Maco, ti si alkoholičar i NARKOMAN! Za sat vremena O TEBI MOGU DA SAZNAM SVE... (VIDEO)

Stars -

Maca daje savet divnoj deci aludirajući na to da im ja ne smem biti uzor. E pa pošto me i ti moralni i fizički kršu od čoveka vučeš za reč, sada ću nas uporediti u par rečenica i po milioniti put objasniti divnoj deci zašto im ja baš trebam biti uzor u životu a ne takvi kao što si ti.

Ovako je Kristijan Golubović na početku svog obraćanja iz zatvora prokomentarisao izjavu Dragana Marinkovića Mace u kojoj glumac kaže:

"Svega ima...Nemojte da vam je iko idol. Gradite sebe, budite sami sebi idol.

Zakačite se za neki cilj, budite kreativni. Ima divne dece. Ali znaš kako, nekome je idol Kristijan Golubović... Sve dolazi od kućnog vaspitanja."

Golubović dalje kaže da u sat vremena može dobiti celu Macinu biografiju ali da to ne želi.

"Iako o tebi i tvom usr.nom životu mogu saznati bukvalno sve to neću činiti jer nisi vredan toga. Već ću o tebi samo reći ono što svi znaju i vide iz tvog priloženog ponašanja i izgleda. Da izuzmemo što dolaziš iz piz.de materine u našu metropolu, sa fizičkim oblikom mlohavog krompira u koji su zabodeni nesrazmerno tanke nožice i ručice. Ogrnut plaštom pozorišnog umetnika niže kategorije pokušao si da ispadneš interesantan u par rijalitija a ostavio si ukus gađenja i primer uzora baš toj divnoj deci da ni slučano ne izgledaju kao ti a kamoli kao da se ti javno ponašaju", rekao je Golubović i nastavlja:

"Ostavimo tvoj skaradan izgled od koga se svakoj normalnoj glavi smučiš u par minuta, već bih naglasio najgore osobine jednog stvora koje ti poseduješ a ne bih lično poželeo nijednom detetu na svetu a kamoli divnoj deci."

Potom je Golubović odlučio da kaže sve što misli o Maci.

"Ti si Dragane Marinkoviću Maco, alkoholičar i narkoman, aljkavi punomasni gmaz pun psihofizičkih tikova, inače posledica dugogodišnjeg konzumiranja raznih psihoaktivnih go.ana. I već je tu najveća stavka zbog koje ti nikako ne možeš i ne smeš biti nikome uzor. Dok ja lično nikada nisam niti bih ikada probao nešto od tih vaših sr.nja."

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja