Najnovije vesti

LUKA LAZUKIĆ TUŽI DADILJU! Krivična prijava je podnesena: Tvrdi da je svedočila LAŽNO!
Foto: Dragana Udovičić, Vladimir Šporčić

OTKRIVAMO

LUKA LAZUKIĆ TUŽI DADILJU! Krivična prijava je podnesena: Tvrdi da je svedočila LAŽNO!

Stars

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića ne jenjava. Pevačicin bivši suprug podneo je juče Trećem tužilaštvu krivičnu prijavu za lažno svedočenje protiv dadilje Jovane Mirkalo, koja je dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njega za porodično nasilje, saznaje Kurir.

Dadilja, koja je u noći kada je Nataša navodno pretučena čuvala njenu i Lukinu ćerku Katju, svedočila je u novembru 2018. pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu. Kako je Kurir tad preneo, Jovana je ispričala pred sudijom da ostaje pri iskazu iz istrage. Ona je navela da je u vreme sukoba Nataše i Luke bila u sobi s njihovom dvomesečnom bebom i da je čula galamu, vrisku i pomeranje nameštaja.

"Uznemirena devojka rekla je da nije smela da izađe iz sobe, jer se strašno uplašila i brinula za svoju i Katjinu bezbednost", rekao je prošle godine naš dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Luku Lazukića optužila je supruga Nataša Bekvalac za nasilje u porodici jer ju je, kako je navela, pred sudom u aprilu prošle godine nakon svađe pretukao u njenom stanu na Dedinju. U to vreme dadilja je bila u sobi s njihovom bebom. Luka tvrdi da je nevin i to pokušava da dokaže, a sada je optužio i dadilju da nije ispričala istinu.

Sledeće ročište po tužbi za nasilje je 25. aprila, a paralelno se vodi i brakorazvodna parnica.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/J. S, N. M/Foto: Dragana Udovičić, Vladimir Šporčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...