Najnovije vesti

PRORADIO MU JE OČINSKI INSTIKT: Stefan Živojinović otkrio da želi bebu
Foto: Printscreen

iskreno

PRORADIO MU JE OČINSKI INSTIKT: Stefan Živojinović otkrio da želi bebu

Stars

Stefan Živojinović važi za velikog zavodnika, devojke lude za njima, a ni on nije ravnodušan. Međutim, iako je još mlad, priznao je da želi da se ostvari kao otac. On je otkrio za Kurir da mu je rođenje bratanca Aleksandra probudilo očinski instikt.

foto: Printscreen/Instagram

- Naravno da mi se probudila ta želja za decom, imao bih ih petoro. Ali, želim da se potpuno ostvarim u poslu, a ne da dozvolim da mi mama i tata kupuju pelene za decu - otkrio je Stefan i odmah se pohvalio da je držao svog malog Aleksandra.

- Ne propuštam priliku da ga vidim. Kad god imam vremena, svratim kod njih na sat-dva da vidim šta radi. I dobar je. Mama i tata su navikli na treću smenu, pa im nije teško da se bude noću - našalio se Živojinović na račun brata Filipa i snajke Aleksandre.

foto: Damir Dervišagić

Stefan je izbacio provokativan spot za pesmu "Od večeri do jutra". - Kod nas fali te slatke erotike u popu - istakao je Stefan, a na pitanje da li i privatno voli erotiku, potvrđuje kao iz topa. - Iako sam u početku bio malo stidljiv, sad sam se prepustio da to u poslu prenesem kako treba. A i privatno - dodao je kroz osmeh.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Printscreen Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...