PEVAČICU PROSIO SEKSI BIZNISMEN: Gogo, razvedi se i udaj se za mene!
Foto: Vladimir Šporčić

HIT

PEVAČICU PROSIO SEKSI BIZNISMEN: Gogo, razvedi se i udaj se za mene!

Stars -

Goga Sekulić vratila se nastupima četiri meseca nakon porođaja. Alal joj vera! Međutim, nije ni slutila šta će je zateći već na prvoj svirci.

Pevačica je u petak veče pevala u u jednoj diskoteci u Mostaru, gde je inače rado viđen gost. Kada je zapevala staru pesmu "Seksi biznismen", mladić iz Splita od oko tridesetak godina prišao je bini i sačekao pauzu da joj nešto kaže.

- Posle prvog bloka, Goga je sišla sa scene i krenula u separe po piće. Iznenada ju je dečko povukao za ruku, što je nju jako uplašilo. Zamolio ju je da ga sasluša i rekao joj da dugo mašta o njoj, da želi da se razvede i uda za njega, da će prihvatiti njenog sina Vasilija Andreja, a na kraju je izvadio skupoceni prsten i krenuo da je zaprosi. Sekulićeva je ostala bez komentara, bukvalno nije znalo šta ju je snašlo. Upitala ga je da li se on šali s njom, a kad je shvatila da je dečko zaista ozbiljan i objasnila mu da je ona u srećnom braku sa sportistom Urošem Domanovićem - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačica Splićaninu i njegovom društvu poslala bocu šampanjca.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja