DA, NAŠLI SU MI HEROIN: U ćeliji sam bio, miris urina je oštriji, ali blaži nego na Autobuskoj! SIN MARINE TUCAKOVIĆ BEZ PARDONA O ONOME O ČEMU SE ĆUTI!
Foto: Printscreen Instagram

retko kad se pojavljuje u javnosti

DA, NAŠLI SU MI HEROIN: U ćeliji sam bio, miris urina je oštriji, ali blaži nego na Autobuskoj! SIN MARINE TUCAKOVIĆ BEZ PARDONA O ONOME O ČEMU SE ĆUTI!

Stars -

Sin poznatog tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora i aranžera Aleksandra Fute Radulovića, aranžer i kompozitor Milan Laća Radulović, nikada nije želeo da prihvati da je spada u svet poznatih ličnosti, samo zbog toga što mu se roditelji bave javnim poslom.

On se retko pojavljuje u javnosti, a transparentim i otvorenim stavovima šokira uvek kada se obrati.

foto: Dragan Kadić

"Jeste, našli su mi heroin. Jeste, heroin je praškast, bar u Srbiji. Jeste, priveli su me, a ne uhapsili. Bilo ih je petorica-šestorica i bili su jako fini. Osim jednog, naravno, jer uvek mora da se nađe taj jedan da bi se ispoštovala dramaturška matrica "good cop/bad cop", grlat i iskompleksiran, iako fizički nenasrtljiv. U ćeliji sam se zadržao nepunih sat vremena, i mogu da kažem da i nije tako strašno i traumatično kako to većina ljudi zamišlja. Miris urina je malo oštriji, ali opet blaži nego na Autobuskoj stanici Beograd", navodi Aleksandar, a onda i dodaje.

foto: Printscreen Instagram

"Za tih sat vremena jedino o čemu sam mislio su bili moji roditelji, i kako treba da im se pojavim pred očima, osramoćen, tek pušten iz zatvora, i bez pertli na cipelama. Jer to je neminovno - oni će to saznati kad tad putem ovih ili onih kanala, a ja nemam taj prerogativ da im prvi otkrijem i kažem šta mi se desilo. (Ili slažem i prećutim) Zašto? Jer sam sin poznate ličnosti,znači ja sam poznata ličnost", priznao je Laća.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track