CEPALA SAM SVOJE FOTOGRAFIJE: Milici Pavlović su govorili da bolje igra, nego što peva, a evo kako je danas! Pevačica otkrila i zbog čega KRIJE GRUDI!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

CEPALA SAM SVOJE FOTOGRAFIJE: Milici Pavlović su govorili da bolje igra, nego što peva, a evo kako je danas! Pevačica otkrila i zbog čega KRIJE GRUDI!

Stars -

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a sada priznaje da nekada ni sama nije zadovoljna svojim izgledom.

"Kada imam par kilograma viška trudim se da ne ističem previše stomak, negde i grudi znam da sakrijem, jer u mom slučaju mi se prvo rasporedi na tim mestima gde žene vole kad im se rasporedi. Ja onda moram da pripazim kada na tu stranu odu kilogrami", izjavila je ona.

foto: Sonja Spasić

Pevačica je priznala da se često susreće sa predrasudama u vezi njenoj izgleda, pa su je na početku karijere pogađali ti komentari.

"Najviše je bilo predsrasuda da ja bolje igram, nego što pevam, ali ja sam bila "ful paket", kako mnogi kažu. Danas ta predrasuda ne postoji", izjavila je Milica, kojoj se ne dopadaju određene fotografije, posebno zbog odeće koju je nekada nosila:

foto: Printscreen YouTube

"Svi mi znamo kada pogledamo starije snimke i slike zgrozimo se tim stajlinzima, ali to je proces sazrevanja. Tako sam i ja istraživala svoje telo, danas znam šta mi stoji, a šta ne. Postojale su fotografije koje sam cepala, ali tada."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track