ALEKSANDRA MLADENOVIĆ LADNO VRATILA BAKŠIŠ: Pevačica otkrila šta se dešava na GASTERBAJTERSKIM VESELJIMA! A onda pomenula i DEČKA!
Foto: Printscreen Instagram

iskrena

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ LADNO VRATILA BAKŠIŠ: Pevačica otkrila šta se dešava na GASTERBAJTERSKIM VESELJIMA! A onda pomenula i DEČKA!

Stars -

Aleksandra Mladenović često nastupa na slavljima u inostranstvu, ali se dešavalo da je na istim odbijala ponuđeni bakšiš.

Pevačica je priznala da nema dečka, pa i objasnila kako prolazi u ljubavi.

"Jesam patila u ljubavi, ja sam neko ko je jako emotivan, ali prebolela sam. Nikako mi se ne udvaraju muškarci, budu neka muvanja, ali ništa. Dok ja ne osetim da je to ono pravo, ništa. Bilo je i slučajeva da bace ključeve od auta na sto, ali kod mene to ne prolazi", iskrena je bila pevačica.

Mladenovićeva često peva na gasterbajterskim veseljima, na kojima joj se dešavaju interesantne situacije. Jedna takva bila je kada joj je fan dao bakšiš, a ona je ispričala i šta se tačno desilo tada.

"Ja sam se uvek trudila da ne stavljaju bakšiš gde ne treba, tako da prihvatim ako je to kulturno ono iz ruke "izvoli", ako je nešto drugo, ja se odmaknem i kažem "ma neću".

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja