PAPARACO KURIR! U KORAK SA RAŽNATOVIĆIMA, KAKO ŽIVI NAJPOPULARNIJA SRPSKA PORODICA: Veljko je najvredniji, ustaje u cik zore, celi dan na nogama, a onda je uveče dočekao i SVEŠTENIKA... (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Stars paparaco

PAPARACO KURIR! U KORAK SA RAŽNATOVIĆIMA, KAKO ŽIVI NAJPOPULARNIJA SRPSKA PORODICA: Veljko je najvredniji, ustaje u cik zore, celi dan na nogama, a onda je uveče dočekao i SVEŠTENIKA... (FOTO)

Stars -

Ceca Ražnatović i njeni naslednici Veljko i Anastasija oduvek intrigiraju javnost. Paparaco Kurir Starsa nekoliko dana pratio je najpopularniju porodicu u Srbiji, a sve što su tokom tog perioda radili potkrepljuje činjenicu da su i oni samo obični ljudi sa obavezama.

vera na prvom mestu  Veljko je dočekao, a potom i  ispratio sveštenika koji im je  svetio vodicu pred Vaskrs
vera na prvom mestu Veljko je dočekao, a potom i ispratio sveštenika koji im je svetio vodicu pred Vaskrs foto: Damir Dervišagić

Ipak, najveću pohvalu dobija Veljko, jer se pokazao kao najvredniji član porodice. Mladi Ražnatović je svaki dan ustajao rano, odlazio na trening i obavljao poslove u kući. Prvog aprila, u popodnevnim časovima, s drugom je sređivao kola, a predveče je dočekao sveštenika koji je u dom folk zvezde došao kako bi osveštao vodicu pred Vaskrs!

foto: Nemanja Nikolić
vreme je za jogu Ceca je otkrila novu vrstu rekreacije
vreme je za jogu Ceca je otkrila novu vrstu rekreacije foto: Nemanja Nikolić

Sledećeg dana, 2. aprila, pored Veljka, vredna je bila i Ceca! Tek što se njen naslednik vratio s treninga, pevačica je napustila dom odevena u trenerku, majicu i u patikama. Vozač ju je odvezao do jednog fitnes centra, gde je imala zakazan čas joge, kojoj se u poslednje vreme posvetila.

Pravi domaćin: Mladi Ražnatović  obavlja sve vezano  za kuću
Pravi domaćin: Mladi Ražnatović obavlja sve vezano za kućufoto: Nemanja Nikolić
Zaljubljeni u  video-igrice Veljko sa drugarima
Zaljubljeni u video-igrice Veljko sa drugarima foto: Sonja Spasić

Narednog dana fotografisali smo samo Veljka, koji je opet poranio i izašao kuće u obližnji lokal. Tamo se našao sa drugarima, s kojima je popio kafu, nakon čega su se svi zajedno uputili u njegovu kuću. Sudeći po deliću razgovora koji smo čuli, Veljko je s momcima pričao o video-igricama, pa verujemo da su rešili malo da se opuste i zabavljaju u virtuelnom svetu.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ najlepše je kod mame

foto: Damir Dervišagić

Iako je delovalo da se Anastasija preselila iz majčinog toplog doma, jer je nijednom nismo sreli, to ipak nije istina. Cecina naslednica pojavila se 3. aprila u kasnim popodnevnim časovima u centru grada, gde je prisustvovala jednom događaju. Mlada pevačica ponosno je pozirala foto-reporterima, nakon čega je s drugaricama ušla u salu.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić Foto: Damir Dervišagić,Nemanja Nikolić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track