ĐORĐE BALAŠEVIĆ PAZARIO LUKS KUĆU U HRVATSKOJ! IMA SE, MOŽE SE! 400.000 € pukao za vilu od 200 kvadrata  u Istri! 4 spavaće sobe, podno grejanje, đakuzi, sauna... BOGATI VIKENDAŠ
Foto: Dragana Udovičić, Ivan Grgat/24sata.hr

LUKSUZ

ĐORĐE BALAŠEVIĆ PAZARIO LUKS KUĆU U HRVATSKOJ! IMA SE, MOŽE SE! 400.000 € pukao za vilu od 200 kvadrata u Istri! 4 spavaće sobe, podno grejanje, đakuzi, sauna... BOGATI VIKENDAŠ

Stars -

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za koju je keširao 400.000 evra. Kako pišu hrvatski mediji, kantautor je vilu pazario preko firme čiji je direktor njegova ćerka.

foto: Ivan Grgat/24sata.hr

Nedaleko od Umaga, nalazi se malo mesto Brtonigla, gde je Đorđe Balašević nedavno uživao u jednom restoranu. Ipak, meštani iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu biće samo vikendaš.

Oko Balaševićeve vile, ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga poseduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe svaka sa zasebnim kupatilom, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grejanje, saunu i đakuzi.

foto: Dragan Kadić

U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo da ode i na plažu.

Kako navodi pomnenuti hrvatski mediji ovakva vila, kakvu je kupio Balašević, relano košta između 300.000 do maksimalno 450.000 evra, ali može da košta i duplo više ako se kupi po principu "ključ u ruke".

foto: Ivan Grgat/24sata.hr
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track