Najnovije vesti

DANAS JE 5 MESECI KAKO JE NAŠA ĆERKA MARIJA ĆURČIĆ (25) ODUZELA SEBI ŽIVOT: Novinarka An Mari smogla je snage da priča o porodičnoj TRAGEDIJI i njene reči treba svi da čuju
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

BORBA ZA ŽIVOT NIKAD NE TREBA DA PRESTANE

DANAS JE 5 MESECI KAKO JE NAŠA ĆERKA MARIJA ĆURČIĆ (25) ODUZELA SEBI ŽIVOT: Novinarka An Mari smogla je snage da priča o porodičnoj TRAGEDIJI i njene reči treba svi da čuju

Stars

Novinarka An Mari Ćuričič, čija je ćerka Marija pre pet meseci oduzela je sebi život, smogla je snage da progovori o veoma bolnoj temi kako bi društvo više obratilo pažnju na mentalno zdravlje naše dece i nas samih.

"Kako posle te tragedije čovek da nastavi život? Pre svega, nastavlja da slavi život bilo da su naši najdraži tu ili nisu. Da slavi život i nih do kojih im je stalo i da pokuša da pomogne onima kojima je pomoć potrebna".

"Ne smemo da zaboravimo da živimo u društvu u kojem se o emocijama ne govori, posobne o negativnim emocijama. Nije problem da kažete da vas boli glava, ali malo je verovatno da će vam neko reći da ste lenji, da se dohvatite lopate i da radite i da će vas tako proći glava. Niko nas ne uči kako da prepoznamo vlastite emocije. Sramota je reći da niste ok, jer će vam ljudi odmah staviti neku etiketu", rekla je Ana Mari.

"Danas je pet meseci otkako je naša ćerka Marija oduzela sebi život u 25 godini iako je imala ne samo podršku nego i ljubav i razumevanje i porodice i uže i šire, iako u našoj porodici nije to bila tabu tema. Ne smeju se generalizovati stvari, da je svaki slučaj priča za sebe i ne smemo olako da etiketiramo", rekla je majka tragično nastradale manekenke u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

"Suština je da treba da naučimo da prepoznamo i da govorimo o emocijama kakve god one bile, to je tema o kojoj treba razgovarati u vrtiću", rekla je Ana Mari. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...