HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Saša Popović šokirao roditelje: Super se mi brinemo o njima, ali svoju ćerku NIKAD ne bih pustio
Foto: Privatna Arhiva

DVOLIČNO

HAOS NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Saša Popović šokirao roditelje: Super se mi brinemo o njima, ali svoju ćerku NIKAD ne bih pustio

Stars -

Na snimanju emisije „Zvezde Granda“, Saša Popović je razgovarao sa porodicama kandidata, pa priznao da svojoj ćerki nikada ne bi dozvolio da se takmični u njegovom talenat šou.

“Recite mi kako biste vi vaše dete ocenili?“, upitala je gospođa Sašu.

“Pa, naravno sa najvišom ocenom. Ali znate šta, ja moju ćerku nikada ne bih pustio ovde da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve sledi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima“, rekao je direktor „Granda“.

Podsetimo, Popović je pre nekoliko godina takođe rekao da ne bi voleo da ćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

Inače, kako se bliži finale „Zvezda Granda“, počinju nova kola, ali i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri deliti ocene za stajling, pevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Espreso/Foto Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja