Najnovije vesti

SVI SU OVO PEVALI '90! A onda se grupa raspala: Glorija je umrla, a Arijana 8 PUTA završila na operacionom stolu! Konci su joj sekli tkivo pa napravili HRPU MESA od njenih grudi! ŠOK! (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

zaprepastila

SVI SU OVO PEVALI '90! A onda se grupa raspala: Glorija je umrla, a Arijana 8 PUTA završila na operacionom stolu! Konci su joj sekli tkivo pa napravili HRPU MESA od njenih grudi! ŠOK! (FOTO)

Stars

Arijana Katavić i Glorija Sangare devedesetih činile su tada veoma popularnu grupu Flejm. Njihov najveći hit bila je balada "Pučina", koju nema ko nije znao od reči do reči.

"Reci ko smo ti i ja, ko je obala ko je nebo, ko je tužna pučina, tako blizu, a tako daleko..."

foto: Youtube screenshot

Nakon raspada grupe u potpunosti su se povukle sa scene, sve dok 2015. godine javnost nije potresla vest da je Glorija oduzela sebi život.

Sa druge strane, Arijana se 2013. godine udala i dodala muževljevo prezime Škorić. Danas, bavi se neobičnim zanimanjem - instruktor je brzog čitanja.

U jednom intervjuu zaprepastila je mnoge kada je priznala da je čak osam puta operisala grudi.

"Prva operacija je bila ugradnja implantat, kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se zdrastveni problemi koje sam imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oprovakom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore", ispričala je ona svojevremeno.

foto: Youtube screenshot

"Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsuala koju stvara oraganizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi", prenosili su domaći mediji.

foto: Youtube screenshot

"Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja", rekla je tada Arijana.

foto: Printscreen, Exkluziv

Kurir.rs/Puls/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja