POZNATA GLUMICA IMALA JE VISOKU CENU I BILA OMILJENA BIZNISMENIMA: Ona je pre uhapšenog Mihajla podvodila devojke, a evo šta je još radila!
Foto: Profimedia

SADA IZGBEGAVA JAVNOST

POZNATA GLUMICA IMALA JE VISOKU CENU I BILA OMILJENA BIZNISMENIMA: Ona je pre uhapšenog Mihajla podvodila devojke, a evo šta je još radila!

Stars -

Poznata modna kreatorka iz Beograda nabacivala je klijente za VIP prostituciju i sarađivala sa uhapšenim Mihajlom Maksimovićem, ali ona navodno nije jedina žena iz sveta mode koja je podvodila mlade devojke.

Naime, nekoliko godina pre nje, isto je radila jedna poznata dama, takođe iz sveta medija i mode. S obzirom na to da je dugo bila u medijima, madam je imala dosta kontakata, prema rečima sagovornika, a sve je počelo devedesetih godina preko jedne agencije i sastanci su bili u jednom hotelu koji više ne postoji u Beogradu.

foto: Profimedia

"Prvo je mlade devojke podvodila biznismenima, političarima, sportistima, a onda je svoj "biznis" proširila i na poznate dame. Bilo je tu slavnih glumica, pevačica, voditeljki... Sve što se radi danas a ima veze sa prostitucijom, radilo se i pre 30 godina, samo mediji tada nisu pisali o tome. Nisu postojali rijaliti programi, društvene mreže, pa je sve bilo skrivenije... Poznata glumica, koja je devedesetih glumila glavnu ulogu u popularnoj seriji bila je omiljena biznismenima. I tarifa joj je bila visoka. Izgledala je kao prava gospođa, fina i odmerna, a seksu je bila živa vatra, valjda je zato bila i najtraženija", rekao je i dodao:

foto: Profimedia

"Znam da je birala. Nije htela sa bilo kim da legne. Omiljeni su joj bili moćni političari. Kasnije se nije često pojavljivala u filmovima i serijama, ali se uz prostituisanje namlatila para", priča sagovornik i dodaje da je poznata voditeljka, koju i danas viđamo na malim ekranima, bila redovna u hotelu gde su se okupljale gradske face, ali i jedna pevačica iz Bosne oko koje su se otimali.

Izvor kaže da je madam podvodila manekenke, a paravan joj je bila modna agencija, ali je i silne pare je zaradila zahvaljujući ovom biznisu, a sarađivala je i sa drugim makroima. Navodno, poznata madam se i danas bavi ovim poslom, sarađuje sa mnogim ljudima iz sveta medija, ali se u javnosti pojavljuje retko.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Alo, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja