Najnovije vesti

JK JE UPOREDILA S BIJONSE, ĐORĐE DAVID GLEDAO JE OTVORENIH USTA, A ONDA JE OTIŠLA U KVIZ ZNANJA! Katarina Jovanović iz Zvezda Granda pala pred Memedovićem! (FOTO)
Foto: Printscreen

IZNENADILA

JK JE UPOREDILA S BIJONSE, ĐORĐE DAVID GLEDAO JE OTVORENIH USTA, A ONDA JE OTIŠLA U KVIZ ZNANJA! Katarina Jovanović iz Zvezda Granda pala pred Memedovićem! (FOTO)

Stars

Kruševljanku Katarinu Jovanović mnogi znaju iz "Zvezda Granda". Od bucke do fatalne plavuše - iznova i iznova s velikim ponosom pokazivala je šta zna na toj sceni. Žiri je nedavno prokomentrisao kako ona iz kruga u krug napreduje, pa i da će biti velika zvezda, a mnogi ne znaju i da je ona već učestvovala u takmičenjima "Ja imam talenat", kao i "X faktor".

 

 

Sada, Jelena Karleuša upoređuje je sa pevačicom Bijonse, a tek kako ju je Đorđe David ishvalio! Bekuta ga je odmah raskrinkala - čitav njen nastup posmatrao je otvorenih usta.

 

Katarina je, međutim, veoma iznenadila sve kada se pojavila u "Poteri"! Ističući koliko voli pevanje, rešila je, ovoga puta, da proveri svoje znanje.

 

foto: Printscreen

"Bavite se pevanjem?" pitao ju je voditelj.

 

"Pa, da. To mi je i hobi i ono što najviše volim da radim", rekla je ona Memedoviću.

 

"Je l to nešto profesionalno?"

 

"Trudim se", nastavila je razgovor ona.

 

Sa kvizom, kako je navela, nikada nije imala iskustava.

 

"Volim pitanja iz opšte kulture i onako sam... najviše zbog zabave ovde, i volim nov izazov" rekla je ona pred pitanja na koja je imala 60 sekundi "fore" da odgovori.

 

foto: Printscreen

Na i sopstveno iznenađenje, "pogodila" je sedam.

 

"Apsolutno! Baš sam zadovoljna", prokomentarisala je, pa nastavila takmičenje ona.

 

U pokušaju da osvojenu sumu odbrani od tragača, ipak je "pala" i nije uspela da ostane u takmičenju. Svakako, nije se loše pokazala! Voditelj je tada konstatovao da je ovo svakako jedno novo i lepo iskustvo u njenom životu, pa joj poželeo da završi fakultet. Ona se mirnim tonom zahvalila, nasmejala, pa izašla iz kviza.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...