SLOBA RADANOVIĆ PODNOSI TUŽBU: Kija tužila zbog snimaka sa kokom, a evo zašto će pevač da PRESAVIJE TABAK! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

uvek je prati

SLOBA RADANOVIĆ PODNOSI TUŽBU: Kija tužila zbog snimaka sa kokom, a evo zašto će pevač da PRESAVIJE TABAK! (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović iznervirao se zbog jednog naslova u štampi, a pevač je rešio da se obračuna sa svima koji njemu i bivšoj supruzi Kiji Kockar, ruše ugled.

Naime, u jednom bosansko-hercegovačkom naslovu njih dvoje se su prozvani da su muslimane nazivali glupim, a veličali Srebrenicu, što je jako razljutilo Slobu pa rešio da se obračuna.

"Okej je da nekoga ne gotiviš i da ti se ne dopada, ali da želiš na bilo kakav način da nekoga sabotiraš pa izmišljaš neke izjave i ideš do ove mere. To mi nikada neće biti jasno. Okej, sada ću stvarno početi da tužim", napisao je Radanović na svom Instagram profilu.

foto: Pritnscreen Instagram

Podsetimo, Kija Kockar je pre samo nekoliko dana podnela tužbu protiv muškarca koji je u javnosti pustio snimak gde se devojka jako slična njoj drogira, a tom prilikom konzumirala je drogu. Njegov identitet pevačica nije odala, ali je zato objasnila da je policija u roku od 10 minuta pronašla počinioca.

foto: Printscreen YT

Kija se nadovezala na "Instagram priču" svog bivšeg muža pa i ona ubrzo objavila da je u pitanju laž, ali i zapretila da će sve prepustiti advokatu, aludirajući da će se Sud pozabaviti time, što bi joj bila već druga tužba.

"Laž. Širite mržnju i ugrožavate moju bezbednost. To je sve od mene, više od mog advokata. Pozdrav", napisala je pevačica.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja