NIKADA NEĆU ZABORAVITI KADA SAM SKUPLJALA ČAŠE: Antonija Blaće priznala kako je postala voditeljka i poslala VAŽNU poruku!
Foto: Printscreen/Instagram

TRNOVIT PUT DO ZVEZDA

NIKADA NEĆU ZABORAVITI KADA SAM SKUPLJALA ČAŠE: Antonija Blaće priznala kako je postala voditeljka i poslala VAŽNU poruku!

Stars -

Antonija Blaće proslavila se kao voditeljka rijalitija "Veliki brat", a i sama je učestvovala u jednom, a sada otkriva kakav je bio njen put do uspeha.

Ona je priznala koliko je život nepredvidiv, pa je podelila svoju životnu priču na društvenim mrežama:

foto: Printscreen/Instagram

"Ispričaću vam jednu priču o tome kako je život nepredvidljiv. Na prvom partiju ikada, parti koji je obeležio pokretanje kanala, te davne 2004. godine, bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat "Velikog brata", a još manje kao voditeljka ili producentkinja. Radila sam najvažniji posao te večeri - skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti", napisala je ona i dodala:

"Gledala sam iza šanka tadašnje velike zvezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici. Tek sam se par meseci posle toga prijavila za BB. Posle su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego "rezerva", ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je neko odustao. Tako da ako vam iko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je!"

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track