DRAMA U DOMU VESNE ZMIJANAC: Nikolija i Relja NAPUSTILI stan na Voždovcu, pevač više nije mogao da trpi TAŠTU zbog ovih stvari
Foto: Damir Dervišagić

Skandal

DRAMA U DOMU VESNE ZMIJANAC: Nikolija i Relja NAPUSTILI stan na Voždovcu, pevač više nije mogao da trpi TAŠTU zbog ovih stvari

Stars -

Nikolija Jovanović i Relja Popović napustili su stan na Voždovcu u kom su živeli sa pevačicom Vesnom Zmijanac.

Naime, između Vesne i Relje nastale su nesuglasice, koje tinjaju već duže vreme, te su doneli odluku da iznajme stan u kojem će živeti sa ćerkicom Reom.

foto: Printscreen, Premijera

"Godinu i po dana otkada su započeli zajednički život, Nikolija i Relja su odlučili da napuste stan. Priča se da su imali nesuglasice, naročito Vesna i Relja. Nisu to bile žučne svađe, ali stalno se osećala tenzija. Relja je već duže vreme želeo da njih troje napuste stan i započnu samostalan život. Nikolija nije bila toliko za tu opciju, jer joj je značila majčina pomoć u čuvanju ćerke, ali Relja više nije mogao da izdrži sa taštom", priča izvor.

Kako se saznaje, Vesni nije bilo pravo kada su joj saopštili da se sele, ali je i ona bila svesna da je tako bolje.

foto: Printscreen, Premijera

"Našli su stan u blizini centra grada i preselili se u njega, a trenutno sa agencijom tragaju za nekretninom koju bi pazarili u narednom periodu. Znaju da je to ogromna investicija, ali ne žele da žive u Nikolijinom stanu na Vračaru, već žele da naprave svoju oazu mira", ističe izvor.

"Da, oni su se preselili sada u stan i planiraju da kupe svoj.Vratila sam se da živim na Vračaru, više nisam na Voždovcu. Nisam gore, vratila sam se u svoj kraj. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini", rekla je pevačica.

Kurir.rs/Scena/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track