Najnovije vesti

ANA KORAĆ ABORTIRALA DETE BIZNISMENA IZ ŠAPCA, A ON SADA PROGOVORIO: Koristila ga je za svoje PLASTIČNE operacije, ovo je razlog što su RASKINULI!
Foto: Printscreen

ISPLIVALO

ANA KORAĆ ABORTIRALA DETE BIZNISMENA IZ ŠAPCA, A ON SADA PROGOVORIO: Koristila ga je za svoje PLASTIČNE operacije, ovo je razlog što su RASKINULI!

Stars

Dragoljub Starčević iz Šapca je bivši dečko Ane Korać, kog je ona ranije pominjala, a sada je isplivalo još detalja.

 

Ana je sada sa Davidom Dragojevićem u rijalitiju, a kako prenosi "Alo" pisanje "Sveta", ona je svog bivšeg dečka koristina, kako bi ugradila silikone.

 

foto: Printscreen

"Oni su dugo bili zajedno, skoro dve godine, planirali su i brak i decu. I njemu je kao i davidu govorila iste laži, a kada je ostala trudna, bez Dačinog znanja abotrirala je i tada su raskinuli. Svi iz Šapca dobro poznaju Anu, a Dača nikad nijednu lošu reč nije hteo da kaže, prvenstveno iz poštovanja prema njenoj porodici. Kasnije, kada je stavila silikone, počela je da ga zove, ali on je već uplovio u ozbiljnu vezu i nije joj se javljao na telefon", kaže izvor.

Anin bivši je takođe potvrdio da je bio sa njom u vezi i to pre svih njenih operacija, pre kojih je, kako kaže, mnogo lepše izgledala:

 

foto: Printscreen

"Nismo ostali u kontaktu ali ne kajem se što sam bio sa njom. Super joj je porodica, a i ona je. Nisam je posle toga sretao jer nemamo zajedničko društvo. Sada sam u ozbiljnoj vezi i stvarno se ne bih vraćao na temu Ane Korać. Povremeno pogledam Zadrugu, vidim da se lepo snašla, da je sa Davidom. Želim im sreću, ne znam da li će potrajati, a i ne zanima me."

 

Na pitanje da li je razlog njihovog raskida to što je abortirala njegovo dete, Dragoljub nije hteo da odgovori.

 

"Ne želim to da komentarišem", kratko je rekao i završio razgovor.

Kurir.rs/Svet, Foto: Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...