Najnovije vesti

MENJALA JE 5 PARTNERA NA DAN PRED RIJALITI, ZARAĐIVALA HILJADE EVRA, PA PROLUPALA: Ovako se Sanja Stanković izvukla iz kandži prostitucije!
Foto: Marina Lopičić

SVI DETALJI

MENJALA JE 5 PARTNERA NA DAN PRED RIJALITI, ZARAĐIVALA HILJADE EVRA, PA PROLUPALA: Ovako se Sanja Stanković izvukla iz kandži prostitucije!

Stars

Javnost je već upoznata sa pričama da se Sanja Stanković bavi prostitucijom, kao i da se nalazi u katalogu uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

 

Kako se navodi, Sanju je iz prostitucije izvukla upravo devojka Jovana Tomić Matora.

 

foto: Printscreen Pink

"Sanja je dugo sarađivala sa Mihajlom, menjala nadimke pošto on nijednu devojku nije zvao pravim imenom. Svakog meseca morale su da urade nove fotografije za katalog i slikali su ih najskuplji fotografi. Sanja u početku nije bila na ceni jer nije bila poznata, koštala je 200 evra, ali cena joj je kasnije skočila", rekla je devojka koja je i sama bila u knadžama prostitucije za "Svet" i dodala da se uz pomoć dečka i sama jedva izvukla i "rešila se" Mihajla.

 

foto: Printscreen

Devojka je dodala da je učesnica "Zadruge" imala jednog poznatog političara koji joj je plaćao razne operacije.

 

"On joj je pomogao da joj kasnije cena skoči i na 1.000 evra. Ona je sve uložila u svoj izgled i to joj se vratilo. Bilo je perioda kada je Sanja za noć zarađivala i 2.000 evra, ali bilo je i onih kada uzme samo 200 evra. Pred ulazak u prvu "Zadrugu" skočio joj je posao i menjala je po pet partnera na dan. Zato je i ušla u rijaliti, da se odmori od svega jer je bukvalno prolupala", kaže devojka.

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Svet, Foto: Marina Lopičić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...