Najnovije vesti

NEMOJTE MI GLUMITI LUDILO! AJFONKA JAVNO OSUDILA SVE PRODAVAČICE LJUBAVI: Starleta raskrinkala lažno moralne i fine, a onda otkrila koja je od njih NAJPOŠTENIJA!
Foto: Printscreen Instagram

surovo

NEMOJTE MI GLUMITI LUDILO! AJFONKA JAVNO OSUDILA SVE PRODAVAČICE LJUBAVI: Starleta raskrinkala lažno moralne i fine, a onda otkrila koja je od njih NAJPOŠTENIJA!

Stars

Tijana Ajfon progovorila je aktuelnoj aferi elitne prostitucije, pa javno osudila sve devojke koje se obavijaju lažnim moralom, a nemaju pokrića za to. Starleta je pomenula rijaliti učesnice, a Macu Diskreciju izdvojila je iz "tabora" kao najpošteniju među njima. 

foto: Printscreen Instagram

Ajfonka se zgražava lažnog moralisanja, pa je kao najbitnije u svemu navela kakav je neko prema njoj kao čovek. Ona je priznala da ne zna da li se ili ne Maca bavi pomenutim poslovima, ali je otkrila da kada se sretnu na ulici, uvek se redovno jedna drugoj jave. 

 

"Pitali su me za te devojke u rijalitiju, i ja sams e osvrnula na perthodnu Žadrugu, gde su svi pljuvali, govorili ulazi Maca prostitutka, a ta devojka se pokazala kao najpoštenija u tom trenutku tamo, najveći čovek, davala svima stvari, bila tu, niti intimnih odnosa pred kamerama, ni ništa, a kao Maca najgora. Ja ne volim nepravdu, ne volim da kao gore pričaju o boljima. Ta Maca, radi ili ne radi, ja u to ne ulazim, meni je bitno kakav je neko prema meni. Ta devojka se meni uvek lepo javi, sretnemo se na ulici. Smatram da je mnogo bolja od ovih poštenijih koje je pljuju", ispričala je Tijana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pravi Profil (@maca_diskrecija_91) on

"Nemoj mi glumiti poštenje, nemoj mi glumiti ludilo, a nemaš pokriće za to", ispričala je Ajfonka sigurna u sebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Instagram

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...