Najnovije vesti

UVEK JE BIO VESEO

GRAĐANI NIŠA UVEK ĆE PAMTITI IGORA PERVIĆA: Pokojni glumac je ovako nekada zabavljao publiku na Letnjoj pozornici! (VIDEO)

Stars

Poslednjih 20 i više godina ne pamti se da je na i oko Letnje pozornice u Nišu, ovaj beogradski šmeker bio namrgođen ili da nije hteo da se slika sa svojim obožavaocima.

 

Građani Niša su primili danas popodne vest da je glumac Igor Pervić preminuo
od raka jetre u 52. godini. Tokom poslednjeg boravka 2017. godine u Nišu oduševio je publiku svojim nastupom na zatvaranju festivala kada je uz pomoć koleginice Ane Sofrenović otpevao poznatu numeru iz "Nacionalne klase" čime je publiku podsetio na glumačku legendu Dragana Gagu Nikolića, koji je umro u martu godinu dana ranije.

 

foto: M.S.

Puna Letnja pozornica koja prima oko 3.000 mesta i dugo mu je aplaudirala zbog njegovog specifičnog izvođenja ove kompozicije.

 

"E, ne mogu sada da pričam. Mnogo neke drage ljude sam video ovde i sa svima bih da popričam. Evo ti broj mobilnog, zovni i uvek možemo da popričamo", rekao je novinaru Kurira tada.

 

Nešto kasnije, u Etno kafani, tog poslednjeg "zvaničnog" boravka u Nišu, bio je jedan od veselijih, a pored svojih kolega i koleginica na čelu sa Goricom Popović. Za stolom je sedeo sa glumcem Ciletom Mihajlovićem i drugim gostima festivala.

 

foto: M.S.

Kurir.rs/M.S, Foto: M.S

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...